Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Pianomodellen - een overzicht

maandag 12 oktober 2015 08:22

Digitale piano's zijn er in allerlei soorten en maten. Van studiepiano's voor thuis tot echte toppiano's die nauwelijks van akoestische piano's te onderscheiden zijn. Muziekcentrum Oostendorp heeft ze allemaal onder één dak!  

U zult u bij ons in de winkel gelijk thuis voelen tussen alle prachtige instrumenten, om het voor u al vast overzichtelijk te maken staan er hier een aantal op een rijtje!

Digital Classic

Met de Digital Classic biedt Muziekcentrum Oostendorp een uniek concept. De Digital Classic is namelijk een digitale piano in een echte volwaardige pianokast. Dit is het enige model dat op deze manier gemaakt wordt. De productie hiervan ligt volledig in ons eigen beheer en we kunnen u daardoor een uitstekende kwaliteit garanderen. 

 

Kawai

Misschien iets minder bekend maar zeker niet minder geliefd is Kawai. Dit Japanse merk werd in 1927 opgericht en produceert al die tijd al piano's en vleugels van topkwaliteit. Ook op het gebied van digitale piano's maakt Kawai een aantal topmodellen die zich onderscheiden door prachtige inventies zoals het gebruik van een echte akoestische zangbodem. 

 

Roland

Roland is altijd een merk geweest dat zich wist te onderscheiden op het gebied van digitale instrumenten. Ook op het gebied van digitale piano's heeft Roland een sterke positie ingenomen met instrumenten die technologisch hoogstaand zijn en het gebruik en de instellingen op een andere manier aanpakken. Bij Roland piano's is bijvoorbeeld ontzettend aan de klank en het karakter aan te passen doordat ze gebruik maken van SuperNATURAL technologie. Lees hier meer over!

 

Yamaha

Misschien wel de bekendste fabrikant van instrumenten ter wereld. Yamaha staat voor kwaliteit en degelijkheid. Bijna iedereen heeft wel eens op een instrument van Yamaha gespeeld of gehoord. Zo staan de piano's en vleugels van Yamaha in de grootste concertzalen overal over de wereld. De klanken van deze prachtige vleugels hoort u terug in de digitale piano's van Yamaha!

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918