Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Roland keyboard

woensdag 03 april 2013 09:16

Het bedrijf Roland is opgericht in 1972 en maakt al jaren keyboards, digitale piano's en andere elektronische muziekinstrumenten.

Een Roland keyboard

Roland staat bekend als topmerk onder de keyboardmerken. Dit komt omdat Roland al jarenlang keyboards weet te produceren met een ongekende klankkwaliteit. Als u een Roland keyboard koopt bent u ervan verzekerd een keyboard te kopen met prachtige klanken die u zullen inspireren.

De beste klanken

Neem de pianoklanken op een Roland keyboard. Kiest u een vleugelklank, u hoort een vleugel. Ook de elektrische piano' s op een Roland keyboard klinken fantastisch. De violen en andere strijkers klinken warm en vol. Met een Roland keyboard haalt u een wereld aan klanken in huis!

Tweedehands Roland keyboard

Regelmatig krijgen wij ook tweedehands Roland keyboards binnen. Ook al is een Roland keyboard relatief oud we blijven ons verbazen over de klankkwaliteit van deze instrumenten. 

Roland keyboards met garantie

Als u voor een Roland keyboard kiest, kiest u niet allen voor een mooie klank, maar ook voor zekerheid. Op een nieuw Roland keyboard krijgt u namelijk 3 jaar garantie. U bent er dus van verzekerd een keyboard te kopen waar u jaren plezier van zult hebben!

Bekijk de Roland keyboards

Bekijk de tweedehands Roland keyboards

 

 

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918