Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Roland digitale piano

maandag 04 maart 2013 09:33

Roland digitale piano

Roland-digitale-piano

U wilt een digitale piano kopen? Heeft u al gedacht aan de digitale piano van Roland? Deze piano is namelijk een van de beste digitale piano's die er op dit moment is. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment. 

Waarom een Roland digitale piano?

Er zijn veel pianomerken op de markt. Een Roland piano onderscheidt zich van andere merken door de volgende unieke kenmerken:

Een Roland piano heeft een warme klank

In tegenstelling tot veel andere digitale piano's onderscheidt een Roland piano zich door de opvallende warme klank. Deze warme klank wordt gegenereerd door de SuperNatural klankbron. Een Roland piano klinkt warmer dan een Yamaha piano omdat Roland ook samples maakt van meer romantisch gerichte pianomerken. Zoekt u een warme pianoklank, dan komt u al gauw bij een Roland piano uit.

Een Roland piano heeft een prettige en lichte aanslag

Een Roland piano geeft u het authentieke pianogevoel door de kwaliteit van de klavieren. In veel Roland piano's is een Ivory Feel klavier ingebouwd. Dit betekent dat de toetsen aanvoelen als ivoren toetsen van een echte piano.

Een stijlvol meubel

U kunt bij Roland kiezen uit een digitale piano met een strak meubel, maar ook uit meer traditionele piano modellen. Bent u geïnteresseerd in de Roland digitale piano's? Hieronder hebben wij alvast een greep uit ons assortiment gepresenteerd.


Bekijk het aanbod aan Roland digitale piano's

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918