Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Synthesizers

Voorraad Synthesizers

Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een speciaal model synthesizer, dan is het verstandig om eerst te informeren over de voorraadstatus of bekijk onze webshop. Door onze specialisatie in toetsen, kunnen wij u optimaal informeren bij uw zoektocht naar de juiste synthesizer. Wij hebben de meest populaire synth’s voor u voorradig. Door ons ruime assortiment heeft u een zo goed mogelijk vergelijk, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Door onze grote inkoop kunnen wij ook goede prijzen bedingen en aantrekkelijke aanbiedingen maken. Als u een instrument bij ons inruilt, zou u deze dan willen inleveren met alle toebehoren zoals voeding, lessenaar en handleiding.

Kwaliteit & Garantie

Wij leveren als Muziekcentrum Oostendorp B.V. kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook op de occasion instrumenten geven wij garantie. Elk instrument dat wordt ingeruild, wordt grondig nagekeken door onze fulltime technische dienst. Hieronder kunt u uw specifieke zoekwensen kenbaar maken, zodat u gericht kunt gaan zoeken naar de synthesizer die het beste bij u past! U kunt eenvoudig naar onze synthesizer aanbiedingen door hiernaast in het navigatiemenu te klikken op aanbiedingen.

Het belangrijkste verschil tussen een synthesizer en een keyboard

Bij een synthesizer ben je in vergelijking met een keyboard veel meer bezig met het bewerken van geluid. Een synthesizer biedt hiervoor veel meer mogelijkheden dan de meeste keyboards. Een synthesizer heeft echter geen (of een beperkte) automatische begeleiding of 'ritmebox'. Je moet dus nagenoeg alles zelf (in)spelen. Verder heeft het instrument geen eigen speakers omdat hij vaak in een band wordt gebruikt en op een grote geluidsinstallatie wordt aangesloten. De meeste keyboards hebben daarentegen wel ingebouwde speakers.

Assortiment

Alle bekende recente modellen synthesizers kunt u bij Oostendorp bespelen. Zoals de Korg M-50, Korg X50 of de Korg M3 61, Korg M3 76 of Korg M3 61! Maar ook de nieuwe Roland Fantom G6, Roland Fantom G7 en de Roland Fantom G8. Of de nieuwe Yamaha Motif XS6, Motif XS7, Motif XS8 en de nieuwe S90XS. Klik hier voor een demofilmpje van de nieuwe Motif XS met Bert Smorenburg. Kijk voor scherpe aanbiedingen op onze website onder synthesizers > aanbiedingen.

Wil het bij andere zaken voorkomen dat u alleen een scherpe prijs kunt krijgen, maar zonder service.. Wij bieden diezelfde scherpe prijs, maar dan met optimale service en uitleg. Service staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben wij een full-time elektronica-technicus in dienst die ad-hoc problemen kan oplossen en reparaties uit kan voeren. Tevens zijn we distributeur in unieke flightcases. We kunnen deze daarom voor een scherpe prijs aanbieden. Klik hier voor ons assortiment koffers.

Als u in de gelegenheid bent om u te oriënteren op een synthesizer, dan kunt u het beste vragen naar een van onze specialisten. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@oostendorp-muziek.nl voor het maken van een afspraak, zodat we tijd voor u in kunnen plannen. We maken ook regelmatig workshop DVD's, zoals voor de nieuwe Yamaha Motif XS-serie.

Ook overige toetsinstrumenten voor in een band zijn aanwezig in ons assortiment. Zoals de Roland VR760, de Hammond XK1, Hammond XK-3c en diverse occasion Hammond keyboards. Klik hier om te zien wat er voorradig is.
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een occasion die vanzelfsprekend vriendelijker is geprijsd dan een nieuwe.

Service

 Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard of via iDeal. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918