Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Tweedehands keyboards

donderdag 21 juni 2012 09:30

Tweedehands keyboards

Oostendorp Muziek heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands keyboards. Klanten die bij Oostendorp een keyboard kopen, kunnen hun tweedehands keyboard inruilen. Daarvoor krijgen ze inruilkorting. Deze korting is alleen te verkrijgen bij aankoop van een ander keyboard, synthesizer, digitale piano enzovoort. Oostendorp Muziek koopt geen tweedehands keyboards in, het is alleen mogelijk om te ruilen. Het assortiment tweedehands keyboards is niet alleen enorm, maar ook van hoge kwaliteit, zie volgende paragraaf. Oostendorp Muziek geeft als enige ook 1 jaar garantie op tweedehands keyboards. Wij doen dat, omdat wij achter onze producten staan en wij het weten dat het keyboard nog vele jaren mee kan gaan, ook als het gaat om een tweedehands.

Tweedehands keyboards van hoge kwaliteit

Oostendorp Muziek heeft als een van de weinige winkels in Nederland een fulltime technicus in dienst die de tweedehands keyboards en synthesizers helemaal naloopt en schoonmaakt, van binnen en van buiten, zodat u het keyboard of de synthesizer met garantie en zekerheid kunt aanschaffen.

Bescherming van uw keyboard

Koffers, flightcases, softcases, stofhoezen, allen helpen mee aan de bescherming van uw instrument. Vervoert u uw keyboard vaak dan is het handig om een koffer aan te schaffen. Tijdens het vervoeren schuift het instrument nog wel eens en kan het voorkomen dat er schade ontstaat tijdens het vervoeren. Verder is de stofhoes heel erg handig om uw instrument schoon te houden. Het is niet alleen fraaier om een schoon keyboard te zien, maar het is ook goed voor het keyboard. Vermijdt het keyboard van water en andere vloeistoffen, dat kan ernstige gevolgen hebben voor de status van het keyboard.

Service

Oostendorp Muziek levert kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918