Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Veelgestelde vragen over de Entrada D100a

woensdag 26 september 2012 12:25
Is een echte piano meer geschikt om te gebruiken voor pianolessen?

Een goede akoestische piano klinkt altijd beter dan een digitaal instrument. De Entrada D100A is prima geschikt om het pianospelen op te leren. Een digitale piano heeft als grote voordeel dat er altijd geoefend kan worden door gebruikt te maken van hoofdtelefoon.

Wat zijn gewogen toetsen?

Als een piano gewogen toetsen heeft betekent dit dat de lage tonen zwaarden aanslaan dan de hoge tonen. Dit is bij een echte piano ook het geval. De Entrada D100A heeft een gewogen klavier met 88 toetsen.

Waarom moet een digitale piano aanslaggevoelig zijn?

Aanslaggevoeligheid is heel belangrijk bij een piano. Als u een toets hard indrukt zal de toon ook harder klinken. Hierdoor kun je op een piano heel veel verschil maken in klanksterkte. De Entrada D100A is ook aanslaggevoelig.

Voor hetzelfde geld koop in een keyboard, is dat niet beter?

Om piano te kunnen spelen heb je 88 gewogen toetsen nodig die aanslaggevoelig zijn. Een keyboard beschikt vaak over 61 toetsen die te licht spelen om piano op te kunnen leren spelen.

Is het moeilijk de piano te monteren?

Het monteren van de D100a is heel gemakkelijk. Binnen 20 minuten heeft u de piano speelklaar staan. Op de doos staat een montagetekening

Hoe kunt u deze piano zo voordelig aanbieden?

Doordat wij deze piano zelf rechtstreeks importeren vanaf de fabriek is er geen sprake van tussenhandel. Hierdoor kunnen wij u een degelijke digitale piano aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Is de piano geschikt voor volwassenen?

De Entrada D100a is ook geschikt voor volwassenen. De hoogte van het klavier is 63 centimeter. Dit is net zo hoog als bij een normale piano.

Waarom heeft de Entrada D100A een USB-aansluiting?

Met de USB-aansluiting (en meegeleverde USB-kabel) kunt u de Entrada D100A aansluiten op uw computer. Met MIDI-programma's kunt u dan uw pianospel opnemen en bewerken.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918