Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Vleugel kopen

woensdag 22 mei 2013 10:16

Het kopen van een vleugel is niet iets wat u elke dag zult doen. Een vleugel kopen betekent een aanschaf doen voor hopelijk een zeer lange periode. Een vleugel kopen is een investering in uw muzikale mogelijkheden.

Een vleugel kopen, waar let ik op?

Als u een vleugel wilt kopen dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Zo is het van belang dat u de vleugel aanschaft bij een vakhandel waar het instrument volledig is nagezien en u zeker weet dat het een goed instrument is.

Neem ruim de tijd voor een dergelijke aanschaf. Ga nooit over één nacht ijs. Als vleugelspecialist zijn wij op de hoogte van alle verschillen en de specifieke kenmerken van de vleugels. In ons atelier worden de vleugels vakkundig nagekeken en indien noodzakelijk gerenoveerd of gerestaureerd. U bent er dus ten allen tijde zeker van dat u een vleugel koopt waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Bij een vleugel kopen is het ook van belang dat u een vleugel koopt die aansluit bij uw wensen. Zo is het handig om een antwoord te formuleren op de volgende vragen:

  • Wat vind ik belangrijk als het gaat om de klank?
  • In welke ruimte komt de vleugel te staan?
  • Wil ik een antiek of een nieuw instrument? 

Wij helpen u graag verder

Als pianovakhandel hebben wij een ervaring van 40 jaar. U bent bij ons van harte welkom om u vrijblijvend te laten adviseren bij de eventuele aanschaf van een vleugel. Een ruim assortiment staat in onze winkel opgesteld. Merken als Bösendorfer, Yamaha, Sauter, Kawai en Petrof. We hebben het allemaal voor u speelklaar staan!

Heeft u vragen? 

Onze vakbekwame vleugelspecialisten helpen u graag verder!

mail uw vraag naar klantenservice@oostendorp-muziek.nl of bel naar 038-3762954

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918