Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Yamaha digitale piano

vrijdag 15 februari 2013 16:35

Yamaha-digitale-piano

Waarom kiezen voor een Yamaha digitale piano

Er zijn diverse merken digitale piano's. Waarom zou u voor een Yamaha digitale piano kiezen? De digitale piano's van Yamaha staan voor degelijkheid en een natuurlijke klank. Ze klinken realistisch en hebben een vol geluid. De piano's staan opgesteld in onze showroom, maar zijn ook te bestellen via onze webshop.

Jarenlange ervaring

Yamaha maakt naast digitale piano's ook akoestische instrumenten. Dit vertaalt zich in digitale piano's die aanvoelen als een akoestisch instrument en ook zo klinken. Dit maakt een Yamaha digitale piano een uitstekend instrument voor de studerende pianist. 

Een breed assortiment

Yamaha heeft een breed assortiment digitale piano's. Van compacte modellen geschikt voor beginners tot uitgebreide instrumenten met houten toetsen in een compleet meubel, Yamaha biedt u veel keus. Probeer ze uit in onze showroom in Wezep of bekijk ons assortiment op de website.

Yamaha digitale piano YDP-serie

De YDP-serie zijn de beginners piano's, maar beschikken ook over een volledig aanslaggevoelig klavier en een goede klank.

Yamaha digitale piano CLP-serie

De CLP-serie staat ook wel bekend als de Clavinova-serie. Deze piano's zijn uitmuntend qua kwaliteit en mogelijkheden en hebben een vollere klank dan de YDP-serie.

Yamaha digitale piano CVP-serie

De CVP-serie is eigenlijk een verhaal apart. Deze piano's beschikken naast een prachtige pianoklank over extra functies die normaal gesproken alleen op keyboards te vinden zijn.

Yamaha digitale piano Avant Grand serie 

De Avant Grand serie is de absolute top onder de digitale piano's van Yamaha. Deze piano's beschikken over een echt vleugelmechaniek. Hierdoor is de aanslag gelijk aan een akoestisch instrument.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918