Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Yamaha Genos workstation keyboard (NIEUW!)

dinsdag 12 september 2017 13:28

Yamaha Genos

Yamaha heeft de opvolger voor de Tyros 5 gelanceerd - Yamaha GENOS - en als Tyrosspecialist gaan wij u uiteraard ook deze keer op de hoogte houden van nieuws, ontwikkelingen, demonstraties, workshops, servicepakketten en meer.

Een nieuwe naam: Yamaha Genos

Na alle speculaties over een eventuele Tyros 6 en een Tyros 5 Special Edition is vanaf vandaag duidelijk dat de naam van de Tyros opvolger GENOS zal zijn. Yamaha slaat hiermee een compleet nieuwe weg in en spreekt naar eigen zeggen met dit topmodel een nóg bredere muzikanten-doelgroep aan.

De eerste beelden - “Digital Workstation”

In de beschrijving van de eerste beelden die op maandag 11 september door Yamaha zijn vrijgegeven is te zien dat Yamaha dit keyboard positioneert als een Digital Workstation, waar de Tyros 5 behoorde tot een Arranger Keyboard. Dit is een interessante ontwikkeling en wij zijn net zo benieuwd als u wat dit gaat betekenen!

">

Genos video’s

Yamaha zal de komende drie weken op vrijdagen (15, 22 en 29 september) nieuwe teaservideo’s delen waarin nog meer informatie over de Genos keyboards beschikbaar zal worden. Deze video’s zijn te zien op de website: www.yamaha.com/genos. In deze teaservideo’s zal een bekende muziekproducer de Genos demonstreren in een studio set-up.

Oostendorp Genos Forum geopend

Met de lancering van dit nieuwe topkeyboard hebben wij ook een nieuw forum geopend. Bekijk hier het Oostendorp GENOS-forum en discussieer samen met andere keyboardliefhebbers over dit nieuwe topmodel.

Aanmelden Genos mailinglijst

Op maandag 2 oktober zal Yamaha alle product details, prijzen en levertijden aankondigen. Tot die tijd zullen er steeds meer details bekend gemaakt worden. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelen rondom de Genos? Meld u dan aan via onderstaand formulier om op de hoogte te blijven! 

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918