Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Oostendorp Occasion Overbrugging

zaterdag 03 december 2016 12:59

Een overzichtelijk en verantwoord alternatief voor inruilen

* Mogelijk bij besteding vanaf € 999,-


Je wilt je nieuwe droom-piano, keyboard, of synthesizer het liefst vandaag nog in huis hebben staan, maar je hebt je oude instrument nog niet verkocht?

Muziekcentrum Oostendorp denkt met je mee om dit op een verantwoorde manier te regelen in zes stappen. 

Stap 1: Bepaal de verkoopwaarde van je huidige instrument.

Dit is dan tevens je overbruggingsbedrag.
Wil je een groter bedrag in termijnen betalen dan alleen de verwachte opbrengst van je huidige instrument? Geef dit dan duidelijk aan in de aanvraag van Stap 2.
Tip: wees reëel met je vraagprijs. Voor je koper moet het de moeite waard zijn om jouw instrument boven dat van een ander en boven een vergelijkbaar nieuw instrument te verkiezen. Als jij jouw koper was, wat zou je op dit moment dan zelf geven voor jouw tweedehands instrument?

Stap 2: Doe een vrijblijvende aanvraag…

...voor je Oostendorp Occasion Overbrugging via dit formulier. Indien deze aanvraag goedgekeurd is, ga je naar de volgende stap...

Stap 3: Plaats een advertentie…

...Om je huidige instrument te verkopen. Bijvoorbeeld op Marktplaats, eBay, Speurders, of Tweedehands.nl.
Tips voor een snelle verkoop van je instrument:
- noem altijd een vraagprijs;
- zet indien mogelijk de mogelijkheid om te bieden ‘aan’;
- maak één of het liefst meerdere foto’s van je instrument en plaats deze in je advertentie.

Stap 4: Haal je nieuwe instrument op...

...en kom de overbruggingsovereenkomst ondertekenen bij Muziekcentrum Oostendorp.

Stap 5: Verkoop je instrument.

En ga vervolgens naar Stap 6...


Stap 6: Los met de opbrengst het overbruggingsbedrag af...

...Je kunt het Oostendorp Overbruggingsbedrag in zijn geheel of gedeeltelijk aflossen. 

Occasion Overbrugging werkt volgens hetzelfde principe als Oostendorp Betaalgemak. Klik hier voor meer informatie.

 

Wanneer Oostendorp Occasion Overbrugging?


Vaak kun je bij Muziekcentrum Oostendorp je tweedehands toetsinstrument inruilen bij aanschaf van een ander toetsinstrument.


Er zijn gevallen waarin dit echter niet mogelijk of financieel niet voordelig voor jou is. Dan is het bijvoorbeeld beter om je huidige instrument op de particuliere markt aan te bieden, bijvoorbeeld via Marktplaats: je krijgt dan vaak wat meer terug voor je toetsinstrument dan wanneer je deze inruilt.

Maar goed, je hebt je zinnen al gezet op dat volgende instrument en het liefst wil je deze vandaag nog in huis hebben, ook al moet je je oude instrument nog verkopen.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en natuurlijk de verkoopprijs van je oude instrument kan het financieel onwenselijk of zelfs onhaalbaar zijn om het nieuwe instrument aan te schaffen voordat je je oude instrument verkocht hebt.
Muziekcentrum Oostendorp denkt dan alsnog met je mee met Oostendorp Occasion Overbrugging. 


Wat houdt Oostendorp Occasion Overbrugging precies in?

Stel, je wilt een nieuw toetsinstrument aanschaffen van € 2.000,-. Je wil of kan momenteel € 1.500,- besteden en je verwacht dat het verschil van € 500,- uiteindelijk betaald kan worden met de verkoop van je oude instrument.

Oostendorp Occasion Overbrugging biedt jou de mogelijkheid om dit restbedrag in termijnen te betalen, ook als je oude instrument nog niet verkocht is - mits je persoonlijke situatie dit toelaat uiteraard: dit wordt altijd gecontroleerd door de gespecialiseerde consumer finance-partner van Muziekcentrum Oostendorp. Zo weet je ook zeker, of een occasion overbrugging in jouw situatie verantwoord is.

Heb je je oude instrument voor het einde van de looptijd verkocht? Dan kun je de overbrugging direct en geheel boetevrij aflossen.

Blijkt het uiteindelijk toch moeilijker dan gedacht om je oude instrument te verkopen, of valt de verkoopprijs lager uit dan je had verwacht? Dan kun je nog steeds gewoon doorgaan met de termijnbetaling, nog steeds onder dezelfde gunstige voorwaarden als bij Oostendorp Betaalgemak.

Om dit te bepalen kun je geheel vrijblijvend een het online aanvraagformulier Oostendorp Betaalgemak invullen. Binnen drie werkdagen krijg je antwoord op deze vrijblijvende aanvraag.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918