U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Content Cantate 246 CBM 972

Het orgel heeft 2 aanslaggevoelige manualen en 30 pedalen, daarmee is dit orgel geschikt voor zowel een beginnende als een gevorderde organist.

Lees verder >
€ 12.820,00
beleef
Content Cantate 246 CBM 972
Bekijk de video

Meer Informatie

Content Cantate 246

De Cantate 246 is een nieuw orgel van Content. Dit orgel is geschikt voor allerlei verschillende ruimtes, of u nu thuis, in de kerk of ergens anders speelt, dit orgel heeft daarvoor alle mogelijkheden! Het orgel heeft 2 aanslaggevoelige manualen en 30 pedalen, daarmee is dit orgel geschikt voor zowel een beginnende als een gevorderde organist. Bovendien geeft de Cantate 246 u de mogelijkheid om muziek te maken in 4 verschillende klankwerelden. Dit orgel heeft namelijk de 4 soorten orgels in zich. Zoals van Content valt te verwachten, zijn al deze klanken van uitermate hoge kwaliteit.

4 orgels in 1

De Content Cantate 246 heeft, zoals eerder vermeld, 4 verschillende orgels in zich, zodat u zich eindeloos kunt vermaken met het bespelen van dit prachtige instrument. Met dit orgel heeft u de volgende orgels tot uw beschikking:

  • Barok
  • Classic
  • Romantisch
  • Symfonisch

Met deze 4 verschillende orgels kunt u dus bijvoorbeeld een muziekstuk dat geschreven is als Barokmuziek, ook echt tot zijn recht laten komen, door het in Barok te spelen.

Uitgebreide dispositie

Dit orgel van Content heeft een zeer uitgebreide dispositie van wel 46 verschillende klanken. Dankzij de 4 verschillende orgels zijn 4 x 46 klanken aanwezig. Elke klankwereld heeft namelijk zijn eigen unieke dispositie. Met deze 4 x 46 stemmen heeft u altijd bijpassende klanken bij uw muziek. De Cantate 246 biedt u ook de mogelijkheid om extra orkeststemmen toe te voegen aan uw orgelspel. U heeft de beschikking over maar liefst 112 (!) programmeerbare orkeststemmen.

Hoogwaardige klank

De Cantate 246 heeft een prachtige klank, dit dankzij een hoogwaardig luidsprekersysteem en een geïntegreerd surround systeem. Deze twee systemen zorgen samen voor een loepzuivere klank van hoge kwaliteit.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Kom gerust langs bij de orgelafdeling in onze showroom om het orgel uitgebreid te proberen. Onze verkopers helpen u daar graag verder met het maken van uw keuze.

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 97,0 cm
Breedte 140,0 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur grijs
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 46 x 4
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI In - Out - Thru, Line-In, Line-Out, Hoofdtelefoonaansluiting (16-32 ohm)
Vermogen 10 x 180W
Artikelcode P043120