U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Johannus Classic 250 met LiveReverb klassiek noten

Dit Johannus-orgel is een demomodel en heeft daarom een lagere prijs.

De Johannus Classic 250 met LIVEreverb. Met deze techniek is de digitale orgelwereld nog een stap dichterbij het authentieke kerkorgel.

Plan uw showroombezoek of afspraak met de orgeladviseur gemakkelijk in voor een dag en tijd die u uitkomen.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 11.840,00
€ 10.895,00

Meer Informatie

De Johannus Classic 250 is een nieuw klassiek van Johannus Orgels. Dit orgel is het kleine broertje van de Johannus Classic 350 en toch uitermate geschikt voor de organist die veel van een orgel verwacht. Met 36 stemmen in 4 stijlen en 4 supersolo's haalt u een prachtig instrument in huis.

Chique orgelkast

In vele opzichten is de Johannus Classic een prachtig meubel, gemaakt van hoogwaardige producten. De chique kast oogt massief en ademt met zijn strakke en rustige vormgeving een moderne sfeer. Toch roept het orgel ook een klassieke en ambachtelijke sfeer op. Het verfijnde profiel van de zijpanelen maakt het geheel af.

'Uitstekende' speeltafel

Bijzonder aan de Johannus Classic 250 is dat de speeltafel een klein stukje uitsteekt. Dat lijkt op het eerste gezicht een detail, maar tijdens het bespelen van de Classic zult u merken wat voor invloed deze wijziging heeft. U krijgt hierdoor het gevoel achter een kerkorgel te zitten. Een innovatie op huiskamerorgelgebied.

Klankkwaliteit

Met de orgelklanken van Johannus zit u altijd goed. De kwaliteit is in de loop van de jaren verbeterd, opnieuw ontworpen en uitgedacht. Dat zorgt ervoor dat u met dit Johannus orgel een onvergetelijke pijporgelervaring in huis haalt. Bovendien kunt u bij de Classic 250 uw positie bepalen ten opzichte van het orgel. Vindt u het directe geluid dat de organist hoort prachtig? Of heeft u liever het geluid dat een bezoeker hoort voor, of achter in de kerk. Bij de Classic 250 kunt u dit allemaal zelf bepalen.

Wilt u een orgel met meer stemmen of een extra klavier? Dan is de Classic 350 echt wat voor u. Oostendorp Muziek heeft als officiële Johannusdealer ook de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent dus van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit (of een ander) orgel te beluisteren en te bespelen.

Extra toevoeging

Aan deze Classic 250 heeft Johannus wat extra’s toegevoegd, namelijk LIVEreverb. Hiermee haalt u 12 galmen van bekende kathedralen in huis. Ga van Oslo naar Parijs, en daarna door naar Amsterdam in een handomdraai.

Plan uw showroombezoek of afspraak met de orgeladviseur gemakkelijk in voor een dag en tijd die u uitkomen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 99,0 cm
Breedte 137,5 cm
Hoogte 139,5 cm
Productstatus Demomodel
Opgesteld in de showroom ja
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 36
Extra klanken ja
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 6 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P043262-559282118