Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Neo Instruments mini Vent for Organ

Muziekcentrum Oostendorp Neo Instruments mini Vent for Organ
neo-instruments-mini-vent-for-organ-a.jpg
neo-instruments-mini-vent-for-organ-b.jpg
neo-instruments-mini-vent-for-organ-c.jpg

De Neo Instruments mini Vent for Organ is de nieuwe rotary cabinet simulator. Deze simulatie reproduceert de Leslie 122 rotary effecten. Neo Instruments is nog niet zo heel erg lang op de markt als producent van simulators, maar toch is deze fabrikant nu al de standaard op dit gebied.

Aanpasbaar

Maak dus de mooiste Leslie-klanken met deze makkelijk te gebruiken simulator. Deze Mini Vent is robuust en copact vormgegeven en kan dus wel tegen een stootje. De Mini Vent zorgt ervoor dat u kunt kiezen uit twee rotatie-snelheden. Verder kunt u de hoeveelheid overdrive programmeren naar uw wensen. Verder kunt u door middel van een schakelaar kiezen tussen Clse mic en ambient mic. Vervolgens heeft u bij beide opties nog de keuze uit 5 vijf verschillende hoeveelheden overdrive. Toch is het ontwerp eenvoudig en zult u zich niet snel vergissen in de verschillende functionaliteiten.

Connectiviteit

Naast de mooie klanken bevinden zich op dit kastje 2 presets, een true bypass, een interne rotor stop, een drive en de aansluitingen 6.5 mm TR input en 2x een 6.5 mm TR Output. Wilt u nu een Neo Instrument waarmee u meer instellingen kunt wijzigen, kijk dan eens naar de Neo Instruments Ventilator II. Hiermee heeft u meer mogelijkheden om live uw speaker simulatie aan te passen.

Productspecificaties
Merk
Neo Instruments
presets
2x switchable
true bypass
ja
internal rotor stop
ja
switchable drive
ja
aansluitingen
1/4" TR input en 2x 1/4" TR Output
Artikelcode
P039802
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
Vandaag gekocht en kan het kastje samenvatten in 1 woord.. "Wow" Ik gebruik hem in combinatie met een Oberheim OB 3-2 module. De rotary van de Oberheim valt in het niet met het geluid wat uit deze Mini Vent komt. Een aanrader voor degene die een goede Leslie simulator zoekt.
Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 8 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 349,00
€ 299,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
299.00Studio & OpnameOut of stockOostendorp Muziek