Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Neo Instruments Ventilator II

Muziekcentrum Oostendorp Neo Instruments Ventilator II
neo-instruments-ventilator-ii-a.jpg
neo-instruments-ventilator-ii-b.jpg
neo-instruments-ventilator-ii-c.jpg

Neo Instruments Ventilator 2

De nieuwe Neo Instruments Ventilator II is dan eindelijk daar. Dit is de opvolger van de zeer succesvolle Neo Instruments Ventilator. Het bezit oneindig veel mogelijkheden om nog meer dimensies aan uw spel te geven. Producent Neo Instruments begon in 2007 met het produceren van de voorganger van deze ventilator en het werd meteen een succes. Net zoals de eerdere ventilator die Neo op de markt bracht is deze ook een natuurgetrouwe reproductie van het Leslie 122 rotary effect. Waar een echte Leslie het prachtige geluid produceert door middel van het geluid door twee roterende trommels heen te sturen, wordt dat hier anders gedaan. Bij de Ventilator II gaat het geluid door een virtuele trommel waarvan u de snelheid, balans en meer aan kunt passen. Dit resulteert in een Leslie-simulatie van ongekend hoge kwaliteit.

Veel mogelijkheden

De Ventilator II heeft veel mogelijkheden zoals:

  • Onafhankelijke emulaties van de bass en treble rotors
  • 800Hz crossover
  • Aanpasbare rotary snelheid en acceleratie
  • Variable plaatsing van virtuele microfoons
  • Aansluiting voor footswitch, half-moon switch of een expressie-pedaal

De Ventilator II is geschikt voor zowel toetsinstrumenten als gitaren. De vormgeving van de Neo Ventilato II is robuust en oerdegelijk.

Wilt u meer weten over dit product neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Wezep. Onze specialisten helpen u graag!

Productspecificaties
Merk
Neo Instruments
Afmetingen
16,0 x 14,0 x 5,7 (cm)
Artikelcode
P040476
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (3)
dankzij duidelijke informatie en hulp van video heb ik terug een goede aankoop gedaan. De combinatie van de neo ventilator 2 met mijn tyros 5 is schitterend. Ik voel mij een keyboardspeler EN organist !
Dit is een waanzinnig pedaal! Normaal haakte ik altijd af bij hoe de hoorns en de distortion klinken, maar bij de Neo is dat helemaal voor elkaar. Ook dik voor elkaar is allereerst de respons van Oostendorp op mijn vragen via internet en het daarna het daadwerkelijk laten uitproberen met mijn eigen synth.
Bedankt voor het geduld en de geweldige uitleg voor het aansluiten van de ventilater II op mijn Tyros 5 en het snelle leveren! Best Regards, Cor
Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 3 weken
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 449,00
€ 399,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
399.00Studio & OpnameOut of stockOostendorp Muziek