Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Johannus LiVE 2T blank eiken

Muziekcentrum Oostendorp Johannus LiVE 2T blank eiken
johannus-live-2t-blank-eiken-a.jpg
johannus-live-2t-blank-eiken-b.jpg
johannus-live-2t-blank-eiken-c.jpg
johannus-live-2t-blank-eiken-d.jpg

De Johannus LiVE 2T: kwaliteit in een compact meubel

De Johannus LiVE 2T is een orgel dat net als zijn grotere broer, de Johannus LiVE III, het beste van twee werelden combineert: de geavanceerde mogelijkheden van een digitaal orgel en dát in de vorm van een klassiek orgel. Met het compacte meubel van de LiVE 2T maakt Johannus deze hoogstaande kwaliteit geschikt voor elke woonkamer.

Zodra u plaatsneemt achter het stijlvolle klassieke meubel van de LiVE 2T is het alsof u achter de speeltafel van 's werelds meest beroemde orgels stapt. Johannus heeft kosten nog moeite gespaard om diverse bekende orgels tot in perfectie te benaderen. Zo waant u zich in de Dom van Utrecht of in de Ludgeri-kirche in Norden. Bovendien zijn er ook andere samplesets beschikbaar en wordt er nog steeds gewerkt aan het samplen van tientallen andere orgels van over de hele wereld.. Deze kunt u via de geïntegreerde USB-aansluiting inladen in het orgel. Zo vliegt u in een oogwenk naar beroemde orgels in verschillende kerken en kathedralen. Van Dresden via Utrecht naar Parijs? Het kan op de LiVE 2T.

Meubel, klavier en dispositie

Het compacte design van de Johannus LiVE 2T leent zich voor elke locatie. Van woonkamer tot zaal, overal zal dit instrument een prachtige, esthetische aanvulling zijn. Standaard is het orgel uitgevoerd in blank eiken en er is ook keuze uit 8 verschillende beitskleuren. Oostendorp Muziek kan hier op basis van uw wensen ook maatwerk in leveren. De twee ingebouwde TP-60LP klavieren zorgen ervoor dat u feilloos in contact staat met de klanken van dit klassieke orgel. De klank van de dispositie verandert automatisch mee bij het kiezen van een andere sampleset. Eventuele lege plekken worden aangevuld met registers die goed passen bij de stijl van het gekozen orgel. De mogelijkheden van het digitale tijdperk zijn ongekend, zo bewijst Johannus Orgelbouw dat hier ook weer.

Ervaar de Johannus LiVE 2T zelf

Oostendorp Muziek heeft als officiële dealer van Johannus ook de Johannus LiVE 2T speelklaar opgesteld staan en de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit klassieke orgel te beluisteren en te bespelen in onze showroom.

 

Productspecificaties
Merk
Johannus
Uitvoering
blank eiken
Kleurcode
blank eike
Artikelcode
P042710
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
3 jaar garantie
Adviesprijs:
€ 12.995,00(incl. 21% b.t.w.)
Maak een afspraak
Neem contact met ons op voor meer informatie via
038-3762954, verkoop@oostendorp-muziek.nl, of bezoek onze showroom in Wezep.
Voordeelbundels (max 2 per instrument)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39.95(u bespaart € 39,05)
4.7/51918
12995.00OrgelOut of stockOostendorp Muziek