Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland Atelier AT-60 SL SM (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Roland Atelier AT-60 SL SM (tweedehands)

De Roland Atelier AT-60 SL SM (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland Atelier AT-60 SL SM (tweedehands)

De Roland AT-60 SL,een waar atelier voor de organist die houdt van nostalgie, warmte en veel gevoel voor mooie (filmische) muziek. Zoals gezegd een atelier waar elke muziekstijl en manier van spelen mogelijk is. Speelt u klassiek, dan zijn symfonische klanken en klassieke orgelklanken voorhanden. Van spelen met een mooie ronde roerfluit tot een massief vol werk, dat dankzij de fraaie effecten en de krachtige versterker uw ruimte vult met een rijke klank. Maar ook mooie populaire orgelklanken zoals Hammond sounds kunt u helemaal zelf naar uw smaak registreren. Jazzorgels, theaterorgels, vintage klanken en veel meer, uiteraard voorzien van een rotary-effect (Leslie), waardoor uw orgelsounds nog intiemer of juist ruiger worden.

Oorstrelend zijn de natuurlijke solostemmen die de AT-60 SL aan boord heeft. Bijvoorbeeld een panfluit, een menselijke zangstem of een hobogeluid dat menig speler en luisteraar in vervoering kan brengen. Ook de pianomogelijkheden zijn uitgebreid aanwezig. Het onderklavier is uitgerust met 76 heerlijk spelende toetsen, waarmee u pianopartijen kunt spelen, compleet met sustain-functie, welke zich naast het volumepedaal bevindt. Om het helemaal compleet te maken, kunt u op het bovenklavier een solostem of een heerlijk pop-orgel kiezen, en op het 20 tonige baspedaal bijvoorbeeld een lekkere contrabas. Uw eigen bandje is een feit. In totaal heeft u 295 geluiden van groot kaliber onder uw vingers. Hiervan zijn er 15 ‘active expression voices’. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u met deze speciale klanken nog extra expressie aan uw spel toevoegen. Uiterst overzichtelijk gerangschikt en snel in te stellen.

De bediening gaat middels het grote kleuren touchscreen en door gebruik van duidelijke registers en knoppen. Er is door Roland duidelijk geïnvesteerd in gebruikersgemak. En wat heeft u aan hoogwaardige sounds zonder een goed speakersysteem? Daarom heeft Roland geïnvesteerd in een topklasse versterker en dito luidsprekers. De geweldige geluidsweergave is te danken aan de krachtige versterker en de aanwezige 4 stuks hoogwaardige speakers. Veel meer dan via het spelen op een topmodel keyboard, kunt u op deze Roland AT-60 SL uw muzikale ideeën kwijt. Er zijn totaal 182 ritmes op de AT-60 SL voorhanden. Van Latijns Amerikaans tot een swingende Big Band en alles wat daar tussen ligt. U bepaalt zelf welk gedeelte u als organist speelt. In de begeleidingsautomaat kiest u de partijen die u door de AT-60 SL mee zou willen laten spelen. Hierdoor kunt u de begeleiding zo rustig of zo bont maken als u zelf wenst. Op eenvoudige wijze zet u het orgel helemaal naar uw eigen hand. Ook kunt u opnames maken van wat u speelt, eigen composities stapsgewijs inspelen op verschillende sporen. Het bewerken van deze opnamen is ook makkelijk te doen.

Verder heeft u de mogelijkheid uw voorkeurregistraties slim en snel oproepbaar op te slaan. Daardoor hoeft u niet steeds opnieuw dezelfde instelling te maken voor een bepaald liedje, maar slaat u deze eenvoudig op in het geheugen van het orgel.Eén druk op de knop en het instrument verandert van een magistraal pijporgel, in een orkest met pauken en een realistische solostem, of piano met een blazers en een basgitaar. Natuurlijk biedt Oostendorp u de service om u uitgebreid uitleg te geven om met deze functies om te gaan. Daardoor heeft u de bediening helemaal snel onder de knie.

Kortom is de Roland Atelier AT60 SL, een uiterst compleet en geavanceerd doch eenvoudig te bedienen instrument. Bovendien is deze uitgevoerd in een robuust en smaakvol meubel, voorzien van een rolluik ter bescherming van uw mooie orgel. De Roland AT-60 SL, met recht dus voor iedere toetsenspeler een atelier om muziek te beleven.

Wilt u het orgel zelf komen proberen, dan bent u van harte welkom in onze showroom, of u kunt een afspraak maken voor onze AT-60 specialist Menno Beijer. Bel 038-3762954.

4.7/51918
3995.00OrgelDiscontinuedOostendorp Muziek