page-loader-icon

Viscount Cantorum VI

De Viscount Cantorum VI is een compact orgel met vele mogelijkheden. De behuizing is eenvoudig en degelijk, de klank prachtig door digitaal gesampelde stemmen van hoge kwaliteit.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.795,00
€ 1.499,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 30,85 per maand

beleef
Viscount Cantorum VI
Bekijk de video

Meer Informatie

Viscount orgel

De Viscount Cantorum VI is een draagbaar orgel met een realistische weergave van een pijporgel. Dit orgel heeft een plezierige speelaard door het door Domus gepatenteerde drukpunt-klavier. Een dergelijk hoogstaand klavier is erg bijzonder voor een portable instrument. Dit orgel is geschikt voor organisten die manualiter (alleen met de handen) spelen of organisten die net beginnen met spelen. Ook worden portable orgels als deze vaak gebruikt voor repetities en begeleiding van koren.

Prachtige klanken

Dit portable orgel van Viscount geeft u de beschikking over 4 x 21 digitaal gesampelde stemmen. Dit alles in een eenvoudige en compacte behuizing. De combinatie van gevarieerde, prachtige klanken en desondanks een compacte behuizing, maakt de Viscount Cantorum VI tot het ideale orgel voor kleine ruimtes. Deze gevarieerde klanken zorgen er ook voor dat de Cantorum VI geschikt is voor een brede groep gebruikers. De prachtige samples die worden gebruikt door Viscount worden ten gehore gebracht door een combinatie van twee 22 Watt versterkers en twee 5 inch luidsprekers. De Cantorum VI is in te stellen in verschillende orgelkarakters: Baroque-1, Baroque-2, Romantisch en Symphonisch. Deze vier verschillende klankwerelden zorgen ervoor dat u elk muziekstuk kunt spelen in de stijl die daarbij hoort. Naast de reguliere orgelklanken heeft Viscount aan dit instrument ook extra stemmem meegegeven, onder andere piano, harp, clavecimbel, trompet, hobo en meer.

Handige opties

De Viscount Cantorum VI heeft nog verschillende extra's waarmee u bijvoorbeeld de klank aan uw smaak kunt aanpassen. Zo heeft u de mogelijkheid om digitale nagalm in te stellen en kunt u de akoestiek aanpassen. Een andere mooie funtie is het instellen van de diepte en de snelheid van de Tremulant. Ook kunt u dankzij een volwaardige MIDI-aansluiting dit instrument gebruiken bij uw PC of extra klavier. Dankzij een slimme splitmodus heeft u toch de mogelijkheid om gebruik te maken van Manuaal I, Manuaal II en bass. Hierdoor heeft u toch een volledige orgel ervaring.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 12,00 kg
Kleur bruin
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Viscount
Garantie 3 jaar
Hoogte 13,00 cm
Breedte 97,00 cm
Diepte 36,00 cm
Artikelcode P005356