Over Oostendorp banner


Maak kennis met ons team

Benieuwd wie er zoal bij Oostendorp werken en wat hun specialiteiten zijn? Stiekem alvast inventariseren wie u het beste kunt aanspreken tijdens uw bezoek aan onze winkel? Maak kennis met ons enthousiaste en specialistische team!Henk Oostendorp

Henk Oostendorp

Functie: Directeur
Specialiteit:
Akoestische vleugels en piano's


Al vanaf 2001 ben ik werkzaam bij Oostendorp. Muziek en het ondernemersbestaan zijn mij met de paplepel ingegoten. Naast pianospelen heeft de akoestische pianotechniek mijn grootste passie. Het liefst help ik elke klant met interesse in een akoestische piano of vleugel zélf verder. Niet zo vreemd, want ik ken elke piano en vleugel in onze showroom van binnen en van buiten.

Waar ik echt blij van word? Producten bedenken en uitvoeren die de markt nog niet heeft uitgevonden, met een blije reactie van de klant als beloning!


Simon Hazeleger

Simon Hazeleger

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Akoestische piano's & vleugels


Muziek en techniek. Daar was ik altijd al mee bezig. Als klein jongetje volgde ik trompetles en speelde ik met veel plezier trompet in het symfonieorkest.

Naast muziekmaken was ik veel aan het timmeren en sleutelen. Altijd gedreven om iets nieuws te maken. Na mijn middelbare school ging ik daarom muziektechnologie studeren. Hier leerde ik componeren en produceren en raakte ik steeds meer bekend met de piano.

Tijdens en na mijn studie werkte ik in het klantcontact. Zo ontdekte ik dat ik er energie van krijg om klanten te helpen en het een uitdaging vind om voor elke klant de juiste oplossing te vinden.

In mijn baan bij Oostendorp Muziek komen al deze onderdelen samen. Met mijn specialisatie voor akoestische piano's en vleugels ben ik elke dag bezig met een bijzonder stuk techniek. Verder zit ik midden in de muziek én ik mag klanten helpen om het juiste instrument te vinden. Wat wil je nog meer?


Ad Renne

Ad Renne

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Keyboards


Hoewel ik mijn hele leven muziek heb gespeeld op verschillende toetsinstrumenten, ben ik sinds 2017 pas werkzaam in de muziek-branche. Al speel ik thuis vooral piano, bij Oostendorp Muziek help ik u vooral graag als uw interesse uitgaat naar een keyboard. Op basis van een goed beeld van u en uw wensen, kan ik u adviseren welke instrumenten daar goed bij passen en waarom dat zo is. Zodat u met het instrument naar huis gaat waar u nog jaren plezier van gaat hebben. U tevreden? Ik tevreden.


Thomas Dozeman

Thomas Dozeman

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Keyboards


Als pianist, gitarist, bassist, zanger, composer en producer, ben ik een behoorlijk veelzijdige muzikant. Ik treed regelmatig op en als ik niet in de winkel of op het podium sta, ben ik hard aan het werk in mijn studio. Hopelijk mag ik je met mijn kennis voorzien van goed advies.

Wilbert Potjes

Wilbert Potjes

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Orgels


Muziek is niet uit mijn leven weg te denken. Als 6 jarig jongetje werd ik door mijn opa, die koster was, in de Broerenkerk te Zwolle achter het orgel gezet in de kerk, een geweldige ervaring. Sinds die tijd wilde ik orgelspelen, heb jaren orgelles gevolgd en begeleid nu vooral kerkdiensten.

Mijn doel is iedere keer weer om mijn klanten achteraf te horen zeggen dat het plezierig is om bij Oostendorp Muziek te zijn geweest en dat ze goed geholpen zijn.


Karst van der Steege

Karst van der Steege

Functie: Adviseur / Klantenservice
Specialiteit:
Digitale piano's


Gerrit van Hatte

Gerrit van Hattem

Functie: Hoofd productie Digital Classic
Specialiteit:
Bouw en ontwikkeling van Oostendorp Digital Classic piano's


Arjan Mensink

Arjan Mensink

Functie: Magazijnbeheerder
Specialiteit:
Het magazijn heel netjes houden en uw pakketjes op tijd versturen


Frederick Roseboom

Frederick Roseboom

Functie: Transporteur
Specialiteit:
U blij maken met uw aangeschafte instrument


Rob Suitela

Rob Suitela

Functie: Stemmer
Specialiteit:
De juiste toon vinden


Wilfred van Loo

Wilfred van Loo

Functie: Pianotechnicus
Specialiteit:
Elke piano of vleugel in zijn werkplaats weer in perfecte staat brengen