Over Oostendorp banner


Maak kennis met ons team

Benieuwd wie er zoal bij Oostendorp werken en wat hun specialiteiten zijn? Stiekem alvast inventariseren wie u het beste kunt aanspreken tijdens uw bezoek aan onze winkel? Maak kennis met ons enthousiaste en specialistische team!Henk Oostendorp

Henk Oostendorp

Functie: Directeur
Specialiteit:
Akoestische vleugels en piano's


Al vanaf 2001 ben ik werkzaam bij Oostendorp. Muziek en het ondernemersbestaan zijn mij met de paplepel ingegoten. Naast pianospelen heeft de akoestische pianotechniek mijn grootste passie. Het liefst help ik elke klant met interesse in een akoestische piano of vleugel zélf verder. Niet zo vreemd, want ik ken elke piano en vleugel in onze showroom van binnen en van buiten.

Waar ik echt blij van word? Producten bedenken en uitvoeren die de markt nog niet heeft uitgevonden, met een blije reactie van de klant als beloning!


Ad Renne

Ad Renne

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Keyboards


Hoewel ik mijn hele leven muziek heb gespeeld op verschillende toetsinstrumenten, ben ik sinds 2017 pas werkzaam in de muziek-branche. 


Speel ik thuis vooral piano, bij Oostendorp Muziek help ik u vooral graag als uw interesse uitgaat naar een keyboard. Op basis van een goed beeld van u en uw wensen, kan ik u adviseren welke instrumenten daar goed bij passen en waarom dat zo is. Zodat u met het instrument naar huis gaat waar u nog jaren plezier van gaat hebben. U tevreden? Ik tevreden.


Karst van der Steege

Karst van der Steege

Functie: Adviseur / Klantenservice
Specialiteit:
Digitale piano'sArjan Mensink

Arjan Mensink

Functie: Magazijnbeheerder
Specialiteit:
Het magazijn heel netjes houden en uw pakketjes op tijd versturenWilfred van Loo

Wilfred van Loo

Functie: Pianotechnicus
Specialiteit:
Elke piano of vleugel in zijn werkplaats weer in perfecte staat brengenAlwin Smelt

Alwin Smelt

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Digitale piano's en synthesizersThomas Dozeman

Thomas Dozeman

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Keyboards


Als pianist, gitarist, bassist, zanger, composer en producer, ben ik een behoorlijk veelzijdige muzikant.
Ik treed regelmatig op en als ik niet in de winkel of op het podium sta, ben ik hard aan het werk in mijn studio. Hopelijk mag ik je met mijn kennis voorzien van goed advies.

Marc van der Meulen

Marc van der Meulen

Functie: Adviseur / Klantenservice
Specialiteit:
Digitale piano's


Sinds mijn 7e levensjaar ben ik bekend met toetsinstrumenten. Niet verwonderlijk dat ik op mijn 17e toch eens ging kijken of ik mijn passie voor toetsen kon combineren met mijn werk. En dat lukte! Ik mocht aan de slag bij Oostendorp Muziek. Inmiddels is wat toen begon als bijbaan uitgegroeid naar 4-daagse werkweek tussen de piano's.

Of het nu om een digitale piano, keyboard, synthesizer of orgel gaat, ik help je graag verder. Vanuit mijn perspectief als muzikant geef ik graag een goed advies op basis van je wensen. Mijn doel is om samen met jou, uit de 230 instrumenten die we opgesteld hebben staan, de juiste te kiezen. Een instrument dat bij je past, dat jou gaat inspireren, blij maken en ondersteunen in je muzikale bezigheden.


Frederick Roseboom

Frederick Roseboom

Functie: Transporteur
Specialiteit:
U blij maken met uw aangeschafte instrumentMartijn Verheul

Martijn Verheul

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Akoestische piano's & vleugels


Sinds mijn jeugd speel ik piano. In mijn ouderlijk huis stond een piano in de woonkamer dus een match was onvermijdelijk. Oorspronkelijk speelde ik klassiek en later kreeg ik ook belangstelling voor de pop- en lichte muziek. Naast de piano ging ik hierdoor ook diverse keyboards bespelen. Door hun diversiteit aan klanken was ik nog meer in staat mijn muzikale horizon te verbreden. Met veel plezier trad ik regelmatig op met diverse muziekformaties. Ook vandaag de dag kan ik er nog van genieten om het podium te beklimmen met medemuzikanten.

 

Een mooi instrument betekent voor mij genieten. Vooral als het goed bij je past en aan je wensen voldoet. Daarom help ik klanten graag met hun zoektocht naar het juiste instrument.


Wilbert Potjes

Wilbert Potjes

Functie: Adviseur
Specialiteit:
Orgels


Muziek is niet uit mijn leven weg te denken. Als 6 jarig jongetje werd ik door mijn opa, die koster was, in de Broerenkerk te Zwolle achter het orgel gezet in de kerk, een geweldige ervaring. Sinds die tijd wilde ik orgelspelen, heb jaren orgelles gevolgd en begeleid nu vooral kerkdiensten.

Mijn doel is iedere keer weer om mijn klanten achteraf te horen zeggen dat het plezierig is om bij Oostendorp Muziek te zijn geweest en dat ze goed geholpen zijn.


Gerrit van Hatte

Gerrit van Hattem

Functie: Hoofd productie Digital Classic
Specialiteit:
Bouw en ontwikkeling van Oostendorp Digital Classic piano'sRob Suitela

Rob Suitela

Functie: Stemmer
Specialiteit:
De juiste toon vinden