Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Bose L1 Model II + Bassmodule B1

Muziekcentrum Oostendorp Bose L1 Model II + Bassmodule B1
bose-l1-modelii-system-incl-b1-a.jpg
bose-l1-modelii-system-incl-b1-b.jpg
bose-l1-modelii-system-incl-b1-c.jpg

Het Bose L1 model II systeem met B1 basmodule is een geavanceerd en draagbaar versterkersysteem voor muzikanten. Het is een alles-in-een systeem dat andere speakers en geluidssystemen overbodig maakt. Dit versterkingssysteem is gemakkelijk en snel op te bouwen en af te breken. De verschillende onderdelen kunnen eenvoudig in elkaar worden geklikt. Het geluid is daarnaast van ongekende klasse. Boses specialiteit op het gebied van geluid is ook in dit systeem duidelijk terug te zien. Ondanks dat het systeem zo compact is, zijn er geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de klank.

Weergaloze klank

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1 systeem kan het allemaal. De L1 model II is compact en verticaal vormgegeven, u zult dan ook niet verwachten dat het vermogen van dit systeem ruim voldoet voor middelgrote zalen. Het tegendeel van uw verwachtingen zal waar blijken te zijn. Juist dankzij de verticale vormgeving heeft het systeem een dekking van 180 graden. De gelijke spreiding zorgt voor een ruime klank die wordt verspreid door de hele zaal. Hierdoor horen de muzikanten bovendien hetzelfde als het publiek. Dit PA-systeem is geschikt voor zalen tot ongeveer 500 mensen. 

B1 basmodule

Aan het L1 model 1 II zijn maar liefst 2 B1 basmodules aan te sluiten. De B1 heeft 2x 5.25 inch woofers. Dit zorgt voor extra diepe klank in de bas-regionen. De B1 is robuust vormgegeven en kan dan ook tegen een stootje. De basmodules van Bose, zowel de B1 als de B2, vullen de L1 ontzettend goed aan. De B2 heeft een diepere, lagere sound, dankzij grotere woofers. Het geluidsspectrum wordt dankzij de basmodules namelijk veel gevarieerder.

Optionele accessoires

Bose geeft u bij de L1 Model II de mogelijkheid om verschillende extra's aan te sluiten op uw PA-systeem. Zo kunt de T1 ToneMatch audio engine van Bose aansluiten voor extra effecten en meer dan honderd verschillende presets. Informeer bij onze specialisten voor de mogelijkheden en combinaties.

Productspecificaties
Merk
Bose
Artikelcode
P000223
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
De Bose L2 is een investering die zeker een meerwaarde heeft t.o.v. andere systemen. In de 35 jaar dat ik nu optreed heb ik uiteraard diverse systemen gebruikt. Omdat ik nu sinds 8 jaar solo optreed op kleinere familie feesten (meestal tussen 30 tot 120 personen) heb ik na zeer lang wikken en wegen de overstap gemaakt. Na de H&K lucas kwam de H&K performer die beiden geen goede verstaanbaarheid hadden bij zeer lage volumes. Bij hogere volume waren ze zeer goed. Toen kwam de Lem d400 die zeer veelzijdig inzetbaar bleek. Omdat het tillen en dragen wel wat minder belastend kon zijn naar mijn mening en de hoekjes waar de muzikant zich mag plaatsen ook steeds kleiner worden ben ik mij gaan verdiepen in het Bose systeem. Al direct het eerste optreden bij een kermis matinee kwamen er diverse mensen naar mij toe om mij te complimenteren met het heldere en verstaanbare geluid. 1 systeem is naar mijn ervaring voldoende voor feesten tot ongeveer 120 personen. (beetje afhankelijk van de zaal). Met 1 bas module kun je de meeste optredens doen maar een 2e module of een actieve kleinere basbox is wenselijk (nodig) bij feesten waar het op zijn Limburgs flink te keer gaat. Het is beslist geen opgewaardeerd hifi systeem. Mijn Tyros3 klinkt er door als een klok en nu kan iedereen ook het glijden van de snaren horen en de diverse andere effecten waarvan ik eerst wist dat ze erin zaten maar ze meestal alleen thuis kon horen.
4.7/51918
2123.00Live, Licht & GeluidOut of stockOostendorp Muziek