Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Bose L1 Model II + Bassmodule B1

Muziekcentrum Oostendorp Bose L1 Model II + Bassmodule B1
bose-l1-model-ii-bassmodule-b1-a.jpg
bose-l1-model-ii-bassmodule-b1-b.jpg
bose-l1-model-ii-bassmodule-b1-c.jpg

Het Bose L1 model II + bassmodule B1 systeem levert een prachtig gelijkmatige geluidsbereik en is bovendien licht en compact. Kom voor een demonstratie langs in onze winkel en overtuig uzelf! Het Bose L1 model II systeem met ToneMatch®-poort bevat de L1® model II Power Stand, de L1® model II CYLINDRICAL RADIATOR®-luidspreker en een B1-basmodule. Het L1® model II-systeem wordt geleverd inclusief een gevoerde draagtas voor elk onderdeel en de Bassmodule B1.

Productspecificaties
Merk
Bose
Artikelcode
P000223
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
De Bose L2 is een investering die zeker een meerwaarde heeft t.o.v. andere systemen. In de 35 jaar dat ik nu optreed heb ik uiteraard diverse systemen gebruikt. Omdat ik nu sinds 8 jaar solo optreed op kleinere familie feesten (meestal tussen 30 tot 120 personen) heb ik na zeer lang wikken en wegen de overstap gemaakt. Na de H&K lucas kwam de H&K performer die beiden geen goede verstaanbaarheid hadden bij zeer lage volumes. Bij hogere volume waren ze zeer goed. Toen kwam de Lem d400 die zeer veelzijdig inzetbaar bleek. Omdat het tillen en dragen wel wat minder belastend kon zijn naar mijn mening en de hoekjes waar de muzikant zich mag plaatsen ook steeds kleiner worden ben ik mij gaan verdiepen in het Bose systeem. Al direct het eerste optreden bij een kermis matinee kwamen er diverse mensen naar mij toe om mij te complimenteren met het heldere en verstaanbare geluid. 1 systeem is naar mijn ervaring voldoende voor feesten tot ongeveer 120 personen. (beetje afhankelijk van de zaal). Met 1 bas module kun je de meeste optredens doen maar een 2e module of een actieve kleinere basbox is wenselijk (nodig) bij feesten waar het op zijn Limburgs flink te keer gaat. Het is beslist geen opgewaardeerd hifi systeem. Mijn Tyros3 klinkt er door als een klok en nu kan iedereen ook het glijden van de snaren horen en de diverse andere effecten waarvan ik eerst wist dat ze erin zaten maar ze meestal alleen thuis kon horen.
4.7/51918
2174.00Live, Licht & GeluidOut of stockOostendorp Muziek