U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Piano Enschede

Piano Enschede

Zoekt u naar een pianowinkel in de omgeving van Enschede? Kom dan langs bij Oostendorp Muziek! Dit is wat u van een winkelbezoek in Wezep mag verwachten:

  1. Ruim 200 toetsinstrumenten speelklaar opgesteld, welke u kunt vergelijken en bespelen.
  2. De piano winkel bevindt zich op slechts een uur rijden van Enschede. Achter de winkel kan gratis geparkeerd worden.
  3. Wist u dat 80% van de klanten een ander instrument aanschaft dan van te voren verwacht? Dit komt mede door het persoonlijke en deskundige advies van onze medewerkers.

Akoestische piano Enschede

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 038-376 2954 of klantenservi[email protected].


Akoestische piano Enschede

Akoestische piano Enschede

Bij Oostendorp Muziek zijn akoestische piano’s te vinden voor verschillende niveaus en in allerlei prijsklassen. U kunt de klank en speelgevoel zelf beleven en u krijgt ondertussen persoonlijk advies van onze medewerkers. Naast de nieuwe piano’s hebben wij ook een wisselend aanbod in tweedehands piano’s. Al deze tweedehands piano's zijn grondig nagelopen, zodat u 100% zekerheid heeft over uw aankoop!

Digitale piano Enschede

Wanneer u het volume wilt dempen of via een hoofdtelefoon wilt luisteren, is een digitale piano de uitkomst. Wij hebben zowel voor beginners als voor gevorderde pianisten een ruim aanbod aan digitale piano’s.

Naast piano’s van de bekende merken vindt u ook een speciale lijn digitale piano’s: de Digital Classic-serie. Deze piano heeft de voordelen van een digitale piano en het stijlvolle uiterlijk van een klassieke piano. De prijs-kwaliteitverhouding van deze serie is uitzonderlijk gunstig, aangezien wij deze piano's volledig zelf produceren.

Digital Classic

Vleugel Enschede

Wanneer u op zoek bent naar het beste in de pianowereld, ontkomt u haast niet aan de vleugel. Met de mooie klanken en het prachtige uiterlijk zijn de vleugels stuk voor stuk prachtige instrumenten. Bij Oostendorp vindt u verschillende vleugels, zowel akoestisch als digitaal. Naast de nieuwe vleugels hebben wij ook een wisselend assortiment aan tweedehands vleugels.

Piano huren Enschede

Wilt u een piano huren in de regio Enschede? Dat kan! Bij ons is het zowel dagverhuur van een piano mogelijk als het huren van een instrument voor langere termijn. Bij de verhuur van een instrument biedt Oostendorp een complete service. Het instrument wordt namelijk perfect gestemd  en inclusief pianobank geleverd door onze eigen Transport Service.

Vind uw nieuwe piano bij Oostendorp Muziek!

Dankzij het ruime assortiment en deskundig advies is de kans groot dat u hier uw nieuwe piano vindt. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een nieuwe piano!

Plan een gratis afspraak!

Geen producten gevonden voor deze selectie.