page-loader-icon

Höffner 98 WH messing piano

De Hoffner 98 is een kleine studiepiano afkomstig uit Duitsland met een compacte hoogte van 98. De tweedehands Höffner is technisch volledig in orde dankzij het onderhoud in onze gespecialiseerde pianowerkplaats. Deze beginnerspiano kan daardoor garant staan voor jaren aan speelplezier. Al met al is deze Hoffner piano een hele leuke beginnerspiano waar u de eerste stappen van het leren pianospelen mee kunt zetten die ook nog eens mooi zal staan in uw woonkamer.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 995,00
Afspraak Maken
beleef
Höffner 98 WH messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Hoffner 98 is een kleine studiepiano afkomstig uit Duitsland met een compacte hoogte van 98. De tweedehands Höffner is technisch volledig in orde dankzij het onderhoud in onze gespecialiseerde pianowerkplaats. Deze beginnerspiano kan daardoor garant staan voor jaren aan speelplezier.

De klank van de piano is helder met een warm randje. De aanslag van de toetsen is gemiddeld licht, wat zorgt voor een prettige speelervaring. Het uiterlijk van de piano is fris maar ook romantisch dankzij de combinatie van wit met messing.

Tweedehands beginnerspiano

Beginnerspiano’s, ook wel studiepiano’s genoemd, zijn vaak kleine tweedehandse piano. Doorgaans kosten deze piano’s ongeveer €1000 tot €3000. De kans bestaat dat u de piano zult ontgroeien, maar deze piano’s zijn wel zeer geschikt om mee te beginnen. Al met al is deze Hoffner piano een hele leuke beginnerspiano waar u de eerste stappen van het leren pianospelen mee kunt zetten die ook nog eens mooi zal staan in uw woonkamer.

Liever een nieuwe piano?

Bent u een startende pianist maar zou u toch liever geen tweedehands maar een nieuwe beginnerspiano willen? Bekijkt u dan eens de Sebastian Steinwald 110, deze ligt wat meer aan de bovenkant van de beginnerspiano-prijsklasse, maar is helemaal nieuw met alle voordelen van dien.

Huurmogelijkheid

Weet u nog niet helemaal zeker of deze studiepiano echt bij u past? Of bent u een beginnende pianist en weet u nog niet helemaal zeker of deze hobby bij u past? Dan kunt u overwegen om deze of een andere piano eerst te huren van Oostendorp Muziek. Voor €30,- per maand heeft u de piano een half jaar thuis staan en kunt u deze in alle rust leren kennen. Besluit u na de eerste huurperiode van 6 maanden om de piano te houden, dan wordt de huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. U kunt hier meer lezen over huren bij Oostendorp Muziek.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 54,00 cm
Breedte 139,00 cm
Hoogte 98,00 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Höffner
Garantie 2 jaar
Kleur wit
Artikelcode P043379-5966