Kawai K-300 AURES E/P messing silent piano

De K-300 Aures is een nieuwe hybride piano van Kawai. Het hybride aspect houdt in dat de piano een silent systeem én speakers bevat. Dit betekent dat u met hoofdtelefoon kunt spelen, maar ook het volume kunt regelen wanneer u geen hoofdtelefoon op heeft. Het design en het sprankelende klankconcept van de K-300 zijn zeer overtuigend. 

Lees verder >
€ 9.843,00
€ 8.995,00
Beschikbare Varianten
Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai

beleef
Kawai K-300 AURES E/P messing silent piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Kawai K-300 AURES

De K-300 Aures is een nieuwe hybride piano van Kawai. Het hybride aspect houdt in dat de piano een silent systeem én speakers bevat. Dit betekent dat u met hoofdtelefoon kunt spelen, maar ook het volume kunt regelen wanneer u geen hoofdtelefoon op heeft. Het design en het klankconcept van de K-300 zijn zeer overtuigend. Het Millenium III mechaniek van ABS carbon reageert op alle nuances die u meegeeft in uw aanslag. Zo kunt u zeer goed gevoel meegeven aan uw pianospel. Het verbeterde silent systeem bevat samples van hoge kwaliteit waardoor de klankkwaliteit bij inschakeling van het hybride systeem zeer hoog blijft.

Massieve zangbodem

De massieve zangbodem van de K-300 Aures is gemaakt van speciaal geselecteerd vurenhout. Deze houtsoort zorgt voor de warme maar sprankelende klank van deze Kawai piano. Deze resonantiebodem en de ribben zijn de belangrijkste componenten van een akoestische piano wanneer het op klankproductie aankomt. Zowel het gebruik van het materiaal als de manier waarop de piano gebouwd wordt, hebben grote invloed op het klankvolume en de toonkwaliteit.

Hoe werkt het AURES hybride systeem?

Het Aures hybride systeem bestaat uit verschillende onderdelen. Ten eerste is er het silent systeem, wanneer u het silent systeem op uw piano inschakelt houdt een balkje de hamertjes tegen zodat deze de snaren niet meer raken. Optische sensoren onder de toetsen registreren nu uw toetsaanslagen en met behulp van samples (voor-opgenomen geluiden) wordt de registratie omgezet in realistische pianogeluid. Ten tweede beschikt een hybride piano ook over speakers, u heeft dus de keuze om het digitale piano geluid via hoofdtelefoon of speakers te beluisteren. Zo kunt u met én zonder hoofdtelefoon het volume van de piano reguleren.

Onkyo audio

De audio elementen die het geluid van de piano produceren wanneer u het Aures systeem inschakelt maar zonder hoofdtelefoon speelt zijn afkomstig van Onkyo, een van de meest toonaangevende Japanse Premium Audio producenten. Deze zogenoemde transducers zijn direct op de zangbodem aangebracht, met als resultaat een zeer ruimtelijk en natuurlijk geluid.

De voordelen van een hybride piano

Het spelen met een hoofdtelefoon of met gedempt volume geeft u de mogelijkheid om op elk tijdstip te kunnen spelen zonder dat u last heeft van uw omgeving of andersom. Daarnaast heeft de uitgebreide Kawai Aures nog vele andere mogelijkheden. Naast prachtige akoestische piano- en vleugelklanken bevat de Kawai Aures K-300 een grote keuze aan extra klanken zoals e-piano's, Hammond- of kerkorgel en strijkers. Het is zelfs mogelijk om deze digitale klank te combineren met het echte eigen akoestische geluid van de piano. Met de geïntegreerde Virtual Technician functie in de AURES modellen kan het klankkarakter van het gekozen instrument zeer eenvoudig aangepast worden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 227,0 kg
Diepte 61,0 cm
Breedte 149,0 cm
Hoogte 122,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Millennium III
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 66,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P043433