page-loader-icon

Lager 103 WH messing piano

De Lager 103 is een compacte beginnerspiano met een fris wit/messing uiterlijk. De Lager studiepiano is gebouwd in 1979, maar kan na de onderhoudsbeurt in onze eigen pianowerkplaats weer garant staan voor jaren en jaren aan speelplezier. Een leuke piano om de eerste stappen van het piano spelen mee te zetten!

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 1.995,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 41,06 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 30,00 per maand
beleef
Lager 103 WH messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Lager 103 is een leuke compacte beginnerspiano met een fris wit/messing uiterlijk. De klank is prettig warm en iets wollig. De aanslag van de toetsen is gemiddeld voor een prettige speelervaring. De piano is ook uitgerust met een studiepedaal, ook wel demper genoemd, zodat u het volume van de piano kunt dempen om te kunnen oefenen zonder uw omgeving te storen.

Onderhoud in onze pianowerkplaats

Deze Lager studiepiano is gebouwd in 1979, maar kan na de onderhoudsbeurt in onze eigen pianowerkplaats weer garant staan voor jaren en jaren aan speelplezier. De toetsen zijn gepoetst en zien er weer uit als nieuw, de hamerkoppen zijn opnieuw geschuurd zodat de klank weer origineel is en uiteraard is het mechaniek opnieuw afgeregeld zodat het binnenwerk van de piano weer soepel en strak loopt.

Beginnerspiano huren

Weet u nog niet helemaal zeker of deze studiepiano echt bij u past? Of bent u een beginnende pianist en weet u nog niet helemaal zeker of deze hobby bij u past? Dan kunt u overwegen om deze of een andere piano eerst te huren van Oostendorp Muziek. Voor €30,- per maand heeft u de piano een half jaar thuis staan en kunt u deze in alle rust leren kennen. Besluit u na de eerste huurperiode van 6 maanden om de piano te houden, dan wordt de huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. U kunt hier meer lezen over huren bij Oostendorp Muziek.

Liever een nieuwe piano?

Bent u een startende pianist maar zou u toch liever geen tweedehands maar een nieuwe beginnerspiano willen? Bekijkt u dan eens de Sebastian Steinwald 110, deze ligt wat meer aan de bovenkant van de beginnerspiano-prijsklasse, maar is helemaal nieuw met alle voordelen van dien.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 53,00 cm
Breedte 140,00 cm
Hoogte 103,00 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Lager
Garantie 5 jaar
Artikelcode P043207-55764