page-loader-icon

Lindbergh 107 B messing piano

Op zoek naar een leuke beginnerspiano? Deze Lindbergh 107 studiepiano heeft een prettige klank en fijne aanslag. De klank is Europees van karakter: warm met een helder randje. De aanslag van de pianotoetsen is prettig. Deze studiepiano heeft met zijn matzwarte uiterlijk en messing beslag een klassieke uitstraling en zal zeker niet misstaan in uw woonkamer.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 1.550,00
€ 1.299,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 26,74 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 30,00 per maand
beleef
Lindbergh 107 B messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Fijne beginnerspiano

De Lindbergh 107 is een compacte piano met een mooie klank die erg geschikt is voor beginnende pianisten. De klank is Europees van karakter: warm met een helder randje. De aanslag van de pianotoetsen is prettig. Deze studiepiano heeft met zijn matzwarte uiterlijk en messing beslag een klassieke uitstraling en zal zeker niet misstaan in uw woonkamer.

Onderhoud in onze werkplaats

Het merk Lindbergh is afkomstig uit Polen, waar deze piano in 1970 gebouwd is. Deze beginnerspiano heeft in onze pianowerkplaats een onderhoudsbeurt gehad waarbij onder andere de hamerkoppen zijn geschuurd voor optimale klankweergave en het mechaniek is afgeregeld voor een soepele en regelmatige aanslag. Wij kunnen u dankzij deze onderhoudsbeurt garanderen dat deze piano weer jaren aan speelplezier zal geven.

Huurmogelijkheid

Weet u nog niet helemaal zeker of deze studiepiano echt bij u past? Of bent u een beginnende pianist en weet u nog niet helemaal zeker of deze hobby bij u past? Dan kunt u overwegen om deze of een andere piano eerst te huren van Oostendorp Muziek. Voor €30,- per maand heeft u de piano een half jaar thuis staan en kunt u deze in alle rust leren kennen. Besluit u na de eerste huurperiode van 6 maanden om de piano te houden, dan wordt de huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. U kunt hier meer lezen over huren bij Oostendorp Muziek.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 55,50 cm
Breedte 147,00 cm
Hoogte 107,00 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Lindbergh
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P042428-68795