Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Nieuwe piano’s

Sorteer op: Merk:

Resultaten 1 - 30 van 44


Wilt u een nieuwe piano kopen? Wij zijn dealer van Yamaha, Kawai, Sauter en Sebastian Steinwald.

Lees meer over nieuwe piano’s

Ruime keuze

U hebt bij ons dus veel keuzemogelijkheden. Bent u op zoek naar een warme, romantische klank? Of neigt u misschien toch meer naar een helder en transparant instrument? Bij ons kunt u veel piano’s met elkaar vergelijken. Doordat wij meerdere merken (met elk hun eigen karakteristieken) hebben, is de kans groot dat u bij ons slaagt in uw zoektocht naar een geschikte piano. We helpen u graag!

Sebastian Steinwald

Ons eigen merk, de Sebastian Steinwald, is een uniek verhaal. Wij importeren deze piano’s rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor is er geen tussenhandel waardoor wij deze piano’s voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Deze piano’s hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hebben een prachtige volle klank die toch ook niet wollig is.

Afgestemd op uw persoonlijke wensen

Wij vinden het belangrijk dat u een instrument koopt dat aansluit bij uw wensen. Geen piano is hetzelfde. Elke piano heeft weer unieke eigenschappen. Wij helpen u graag om de verschillen duidelijk te maken.

Naast uw eigen voorkeur qua klank is het belangrijk rekening te houden met de kamer waar de piano in komt te staan. Hebt u een scherp klinkende ruimte met plavuizen of een houten vloer? Dan is een piano met een warme klank aan te raden. Andersom, klinkt uw kamer wat minder helder door bijvoorbeeld vloerbedekking of gordijnen? Een wat heldere piano komt in die situatie meer tot zijn recht. Zo zijn er nog veel dingen waarop gelet moet worden. Ons vakkundige personeel helpt u de juiste keuze te maken.

Kwaliteit en zekerheid

Als u een piano koopt bij Muziekcentrum Oostendorp kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Al onze piano’s zijn nagekeken door onze pianospecialisten. Wij bezorgen de piano gratis bij u thuis, mits de locatie op de begane grond is. Wanneer de piano geacclimatiseerd is, komen we bij u langs om te kijken of de piano goed functioneert en wordt uw piano gestemd. Deze eerste stembeurt is gratis.

Garantie

U krijgt 5 jaar garantie op een piano bij ons. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij u een goed instrument verkopen waar wij zelf achter staan.

Mocht u vragen hebben over piano’s, neem gerust contact met ons op!

Resultaten 1 - 30 van 44

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918