Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai K-300 ATX2-f E/P chroom silent piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai K-300 ATX2-f E/P chroom silent piano

De Kawai K-300 ATX2-f E/P chroom silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai K-300 ATX2-f E/P chroom silent piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai K-300 ATX2-f E/P chroom silent piano

De nieuwe Kawai K-300 ATX2-f is gebaseerd op de zeer bekende K-3 ATX. Ondanks dat de K-3 al beschikte over hoogwaardige klank, kon er toch nog wat verbeterd worden, aldus Kawai. De houten constructie werd met 5 rasten uitebreid, de gietijzeren plaat met 2 versterkende schroeven nog steviger met de frameconstructie verbonden. Het resultaat is een nog vollere en rondere klank, die door de massieve zangbodem prachtig wordt versterkt. 

Optimale klankcontrole

Het befaamde Millennium III mechaniek biedt u de mogelijkheid om een dynamische speelwijze te creëren. Kawai heeft een aantal decennia terug een nieuwe mechaniek ontwikkeld waarin kunststof onderdelen zijn aangebracht. Toen heeft de ABS mechaniek haar intrede gedaan. Na jarenlang doorontwikkelen is nu ABS-carbon in de mechaniek verwerkt. Het voordeel van carbon is de stugheid van het materiaal. Tevens blijft carbon onder wisselende vochtigheid en temperatuur zeer stabiel. Uw piano is daarom duurzamer en hij beschikt over een preciezere speelaard. U wordt daarmee in staat gesteld om een super gecontroleerde pianotechniek te ontwikkelen. Oorspronkelijk was het mechaniek ontworpen voor de wereldbekend vleugels van Kawai. Het ombouwen van deze mechaniek naar de Upright piano’s bleek een gouden vondst.

Nieuw AnytimeX2 silent systeem

Bij een nieuwe piano hoort ook een nieuw silent systeem: de AnytimeX2, kortweg ATX2. Dit systeem bevat een unieke sample van de Kawai EX concertvleugel, waardoor u ook met hoofdtelefoon optimaal kunt spelen. Naast verschillende piano- en vleugelpresets is de ATX2 uitgerust met diverse extra functies, waaronder dual en split mogelijkheden en een front USB aansluiting. Het display is een stuk groter dan zijn voorganger en geeft ook meer informatie door. Dit geeft de pianist nog meer controle tijdens het spelen.

Zangbodem als speaker

Het model ATX2-f is uitgerust met een bijzondere feature. Bij deze piano kunt u namelijk de zangbodem gebruiken als speaker. Dit houdt in dat de digitale klanken uit het AnytimeX2 systeem via de zangbodem van de piano worden weergegeven. Uw akoestische pianospel wordt zo op een natuurlijke manier samengevoegd met bijvoorbeeld een strijkersorkest of orgel. Dit geeft een heel andere beleving dan bij weergave via gewone speakers, waarbij de akoestische en digitale klanken van elkaar gescheiden zijn. 

Verschillende uitvoeringen

Wanneer u een Kawai K-300 piano aanschaft, kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. De meest voorkomende kleuren zijn zwart hoogglans (Ebony Polished) en wit hoogglans (White Polished). Daarnaast kunt u kiezen uit messing en chroom beslag. Dit zijn de metalen onderdelen van het meubel (pedalen, scharnieren en inleg van het logo). Deze versie is uitgevoerd in Polished Ebony (zwart hoogglans) met chroom beslag en is duurder dan de messing variant. Ligt uw voorkeur bij een andere kleur? Neem dan contact met ons op. 

Al met al een prachtige serie piano's. Wij geven u in de showroom graag een demonstratie en meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u hier ook zelf deze Kawai piano's bespelen.

4.7/51918
8505.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek