Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Petrof 125 M1 801 messing piano

Muziekcentrum Oostendorp Petrof 125 M1 801 messing piano
petrof-p-125-m1-801-messing-piano-a.jpg

De Petrof 125 M1 is geliefd om de juiste verhouding tussen kast en klank. Deze piano is hoger dan gemiddeld en heeft dus een meer volwassen pianoklank dan de kleinere modellen. De klank heeft namelijk meer ruimte om te resoneren, hierdoor ontstaat een dieper en ruimer geluid. De Petrof 125 is voorzien van een origineel Petrof mechaniek, dat een uiterst prettige speelaard heeft.

Uitzonderlijke kwaliteit

De materialen die Petrof gebruikt zijn van ontzettend goede kwaliteit. Zo is de zangbodem gemaakt uit massief, Europees vurenhout. Deze zangbodem is groter dan die van de Petrof 118 M1. Een grotere zangbodem zorgt dat er een harder geluid kan worden geproduceerd en u daardoor een dynamischer bereik heeft in volume. Het mechaniek dat wordt gebruikt is van uitzonderlijke klasse: het is ontwikkeld samen met de prestigeuze mechaniekenproducent Renner, die behoort tot 's werelds belangrijkste producenten op dit gebied. De Petrof piano's worden voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt, door ambachtslieden met passie voor hun vak. De laatste jaren heeft het Tsjechische Petrof veel gedaan aan productverbetering zowel op piano als op vleugelgebied. Met name op het gebied van klankkleur is er veel vooruitgang geboekt.

Kies een uitvoering die bij u past

Deze piano is werkelijk een lust voor het oog, het is een combinatie tussen modern en klassiek, deze combinatie resulteert in deze Tsjechische schoonheid. Het meubel is leverbaar in verschillende uitvoeringen; naast zwart hoogglans kunt u ook kiezen voor mahonie, wit hoogglans en noten. U kunt contact met ons opnemen over de prijs en beschikbaarheid van de verschillende uitvoeringen. Verder kunt u uw eigen beslag bepalen, u heeft daarbij 2 keuzes, messing of chroom beslag.

Optioneel silent systeem

Wilt u graag een silent systeem in uw Petrof laten bouwen, dan kunnen wij dat voor u doen. Dit wordt gedaan door onze ervaren pianotechnici, waardoor u door middel van een hoofdtelefoon ongestoord en op elk moment piano kunt spelen zonder andere mensen te storen.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze piano kunt u vanzelfsprekend bij ons langskomen in onze winkel, of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt bij ons ook een brochure aanvragen waarin alle Petrof-modellen staan.

Productspecificaties
Merk
Petrof
Afmetingen
145,5 x 58,5 x 125,0 (cm)
Uitvoering
black high polish
Kleurcode
801
Aantal toetsen
88
Toetsbeleg
acryl
Pedalen
3
Moderator
ja
Bevat silent systeem
nee
Inbouw silent mogelijk
ja
Schoothoogte
64,5
Artikelcode
P002827
Huur mogelijk
ja, € 170,00 per maand
Schrijf een beoordeling of stel een vraag

Wilt u dit instrument huren? Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte!

  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
10 jaar garantie
€ 9.110,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
9110.00Piano & VleugelOut of stockOostendorp Muziek