Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha U1TA PE messing silent piano

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U1TA PE messing silent piano

100 procent akoestisch, 100 procent digitaal

Akoestisch én digitaal tegelijk spelen, zonder benodigde extra luidsprekers? Het is nu mogelijk met de Yamaha U1 TransAcoustic! De nieuwste ontwikkeling van Yamaha gaat de verbeelding te boven en opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een combi van de akoestsiche pianoklank met een groot (digitaal) strijkersorkest, orgel of synth pad. Welke combinatie u ook maakt; de Yamaha U1 TransAcoustic maakt het tot één geheel, waardoor er bijna geen onderscheid meer hoorbaar is tussen digitaal en akoestisch.

Hoe werkt het?

De Yamaha U1 TransAcoustic is in de eerste plaats een volwaardige Yamaha U1 piano. De U1 is één van Yamaha's meest bekende pianomodellen, die overal ter wereld bespeeld worden. Wat de U1TA zo onderscheidend maakt, is de unieke TransAcoustic techniek. Dit is een systeem dat zijn geluid niet produceert via externe speakers, maar via de natuurlijke luidspreker van de piano: de zangbodem. Hierdoor krijgen de digitale klanken een extra dimensie, die niet verkregen wordt bij het gebruik van gewone speakers. 

Silent piano

Wilt u alleen digitaal spelen? Dat kan ook! Met of zonder hoofdtelefoon; de Yamaha U1TA biedt u de mogelijkheid om net als een Silent-systeem in stilte te kunnen oefenen met een hoofdtelefoon of op een lager volume via de klankopwekking uit de zangbodem. En met de Yamaha CFX sample technologie heeft u de beste pianoklanken van Yamaha in huis en klinkt uw pianospel alsof u op een concertvleugel speelt. 

Een compleet instrument

De Yamaha TransAcoustic bevat naast schitterende piano's ook een complete uitrusting aan andere klanken. EP's, strings, pads, orgels; het zit er allemaal op. De klankmodule bevat 19 gloednieuwe presets, met daarnaast een complete MIDI klankbron met 480 XG voices en 12 drumkits. Met deze klanken kunt u ook opnemen in zowel MIDI als audioformaat. Niet alleen het digitale gedeelte van deze piano is van ongekende klasse, ook de materialen die gebruikt zijn voor het akoestische gedeelte zijn van grote klasse. De zangbodem is gemaakt van massief Canadees vuren en het mechaniek is gemaakt in eigen beheer, met de jarenlange ervaring van de specialisten van Yamaha.

Nu in onze showroom

Kortom: de mogelijkheden van de Yamaha U1 TransAcoustic zijn eindeloos en zoals Yamaha het zelf zegt: Digital never felt more natural! Deze schitterende piano staat nu opgesteld in onze showroom. Komt u hem ook beleven? 

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Afmetingen
153,0 x 61,0 x 121,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Aantal toetsen
88
Toetsbeleg
acryl
Pedalen
3
Mechaniek
Yamaha
Moderator
nee
Bevat silent systeem
ja
Schoothoogte
63,5
Garantie silent systeem
3 jaar
Artikelcode
P042357
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
10 jaar garantie
€ 14.078,35
€ 13.230,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
13230.00Piano & VleugelOut of stockOostendorp Muziek