Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Perzina 130 PE messing piano

De Perzina 130 staat bekend om zijn heldere en krachtige sound, zijn responsiviteit en een groot dynamisch bereik. De Perzina 130 biedt een grote range aan expressie en nuance, wat het een geliefd instrument maakt onder professionele spelers en serieuze studenten. 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 5.495,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 90,00 per maand

Meer Informatie

Onderhoud dat is gedaan aan deze Perzina 130

De werkzaamheden die de pianotechnici verrichten bevorderen de duurzaamheid, klank en speelbaarheid van de piano met als doel het speelplezier voor de pianist te optimaliseren. Elke tweedehands piano die bij ons binnenkomt gaat eerst naar de werkplaats. Welk onderhoud heeft deze Perzina piano gehad?

  • Het meubel is natuurlijk tweedehands, maar we begrijpen heel goed dat zo’n meubelstuk uw kamer moet aanvullen en er zo mooi mogelijk uit moet zien. Onze afdeling meubelherstel besteedt aan elke piano een aantal dagen werk, zodat de lak van het meubel er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn de messingkleurige onderdelen weer als nieuw gepolijst, zoals de scharnieren, wielen en pedalen.
  • Het klavier en mechaniek zijn afgeregeld, wat inhoudt dat alle duizenden onderdelen en stelschroeven op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor speelt elke toets weer zo gelijkmatig mogelijk, wat uw speelplezier positief beïnvloedt.
  • Het klavier is ook gereinigd en gepolijst, waarmee de toetsen van aanslag worden ontdaan. Zo zijn ze weer als niet, en het is ook ter bevordering van hygiëne en het speelgevoel. 
  • De speeltafel is gereinigd. De stiften geleiden de toetsen en zijn in de werkplaats voorzien van een gladde filmlaag. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • Deze tweedehands piano is gestemd en geïntoneerd, zodat elke toon zuiver klinkt (door het stemmen) en hetzelfde klankvolume heeft.

Ervaar de Perzina 130

De tweedehands Perzina 130 staat speelklaar opgesteld in onze showroom. U heeft hier de rust om het model uitgebreid te spelen en te vergelijken met de vele andere modellen die wij hebben staan. Ook zijn onze specialisten aanwezig voor eventuele vragen en meer informatie. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 90,00
Opgesteld in Hilversum nee
Bouwjaar 2003
Diepte 61,0 cm
Breedte 149,5 cm
Hoogte 130,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Perzina
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek LPS
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 68,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P044898-49638