Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Amadeus Beethovenbank Ergonomisch zwart hoogglans (skai zitting)

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethovenbank Ergonomisch zwart hoogglans (skai zitting)
amadeus-beethovenbank-ergonomisch-pe-skai-black-a.jpg
amadeus-beethovenbank-ergonomisch-pe-skai-black-b.jpg

Ergonomische pianobank PE, Een goede houding

 

De Ergonomische pianobank in zwart hoogglans is speciaal gemaakt voor mensen die een zwakkere rug hebben. Als u veel piano speelt dan weet u dat een goede houding zowel belangrijk is voor uw speltechniek als voor uw rug. Vooral als u wat langer speelt dan ontstaat de neiging iets krom te gaan zitten. De ergonomische pianobank voorkomt dat. Doordat het zitvlak iets schuin afloopt zal u automatisch een natuurlijk en ergonomisch verantwoorde houding aannemen. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van uw rug!

Met opbergruimte

 

Een bijkomend voordeel is dat deze bank beschikt over opbergruimte. U kunt daar eventueel wat bladmuziek in opbergen. De bank is in hoogte verstelbaar. Deze bank is ook zeer geschikt voor harpisten!

Duurzaamheid en kwaliteit

 

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en spelen daarop in. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat we combineren met een scherpe prijs. Omdat piano’s producten zijn die jarenlang meegaan, moet dat ook met een pianobank het geval zijn. De ontwerpen van de Amadeus pianobanken zijn eveneens ontwikkeld door ons zelf. Het resultaat is een sierlijke pianobank met een strakke,  klassieke uitstraling. De zittingen van de Amadeus banken zijn extra dik gevoerd, waardoor lang spelen geen probleem is.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt over het algemeen 40 tot 60 procent hoger. Met deze kwalitatief goede pianobank krijgt u waar voor uw geld!  

 
Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 11,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 12,00 (kilogram)
Afmetingen
33,5 x 55,5 x 47,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Afstelbare hoogten
Van 47 cm tot en met 57 cm
Artikelcode
P000503
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: 3 weken
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 199,00
€ 149,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
149.00Algemene Acc. & UitbreidingOut of stockOostendorp Muziek