Sebastian Steinwald 125 A52 PE messing piano

Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.995,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 102,81 per maand

beleef
Sebastian Steinwald 125 A52 PE messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Sebastian Steinwald 125 A52 heeft een prachtige volle klank met een diepe bas en transparante discant. De toetsaanslag is licht, waardoor de piano prettig speelt. Deze speciale uitvoering van de Sebastian Steinwald 125 heeft een decoratieve ovale houten inzet in het bovenraam van de klassiek zwart hoogglans pianokast. Tevens is de piano uitgerust met een slow fall klavierklep.

Deze Sebastian Steinwald is een van de grotere en hogere modellen in onze serie. Dit komt de klank ten goede, het geluid wordt voller en dieper. In een grotere kast heeft de klank namelijk meer ruimte om te resoneren, het gevolg hiervan is dat de klank die ontstaat ruimtelijker overkomt en voller klinkt.

Warme klank

De piano heeft een diepe bas en warme, transparante hoge tonen. Het klankprofiel van de piano is speciaal afgestemd op harde vloeren, omdat deze het meest voorkomend zijn in Nederland. Wanneer u een piano op een harde vloer plaatst is het namelijk belangrijk om te weten dat de vloer het geluid kan versterken en verharden, wat kan veroorzaken dat een piano niet optimaal klinkt. Sebastian Steinwald heeft een zacht en warme klank die juist wel perfect uitkomt op een een harde vloer.

Material van hoge kwaliteit

Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm. Verder zijn alle piano's van ons eigen merk voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten.

Het merk Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, de piano's worden helemaal naar onze specificaties gebouwd met als doel om een prachtige piano te maken die ook op een harde ondergrond een ultieme klankontwikkeling heeft. Dit bijzondere project, met jarenlange samenwerking tussen de fabrikant en onze eigen toptechnici en muzikanten, heeft geresulteerd in een prachtige lijn piano’s en vleugels. De passie die Oostendorp voor piano's en muziek heeft kunt u beleven op een Sebastian Steinwald piano.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 61,50 cm
Breedte 155,30 cm
Hoogte 123,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 63,00 cm
Beslag messing
Artikelcode P043259