Sebastian Steinwald 131 PE messing piano

De Sebastian Steinwald 131 is een piano met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. Meer dan de kleinere modellen, de 121 en 123. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 6.495,00
€ 5.495,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 113,11 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 131

De Sebastian Steinwald 131 is een piano met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. Meer dan de kleinere modellen, de 121 en 123. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. U heeft de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen.

Lage prijs

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant zelf inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden.

Voordelig silent systeem

De piano is optioneel leverbaar met een voordelig silent systeem. Het front van deze piano is ook zonder meerprijs leverbaar met een ovaal, zodat de piano een meer klassieke uitstraling krijgt.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 255,00 kg
Diepte 63,80 cm
Breedte 153,30 cm
Hoogte 131,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 65,00 cm
Beslag messing
Artikelcode P010559