Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Ackermann 130 brocante piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Ackermann 130 brocante piano (tweedehands)

De Ackermann 130 brocante piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Ackermann 130 messing piano

Lees meer over de Ackermann 130 brocante piano (tweedehands)

Een prachtige antieke piano van de uit Stuttgart afkomstige fabrikant Ackermann. Een uniek meubel om te zien en door een complete revisie zowel technisch als qua uiterlijk in nieuwstaat. Deze piano wordt geleverd inclusief bijpassende Beethovenbank.

Lieflijke klank

Oude Duitse piano’s hebben meestal een hoge kast. Deze piano is daarop geen uitzondering. Hierdoor krijgt de klank van het instrument extra diepte. De discant klinkt rond, lieflijk en heeft een prettig helder randje. In het bovenraam zijn meerdere versieringen verwerkt, die het robuuste meubel extra karakter geven. 

Volledige revisie

Deze piano heeft een complete revisie ondergaan. De besnaring en stempennen zijn volledig vernieuwd, en ook het mechaniek heeft een grondige revisie ondergaan. Bovendien heeft het meubel een brocante make-over gekregen. Dankzij deze revisie kan deze Ackermann piano weer decennia lang bespeeld worden zonder noodzakelijk groot onderhoud, mits uiteraard het kleine onderhoud goed wordt bijgehouden.

Ruim aanbod

Dit unieke instrument staat speelklaar in onze showroom opgesteld. Daarnaast hebben wij nog enkele andere piano’s in ons assortiment, die in nieuwstaat gebracht zijn. Bent u op zoek naar een kwalitatief instrument met karakter en geschiedenis? U bent van harte welkom om deze mooie instrumenten zelf te bewonderen en te bespelen.

4.7/51918
5995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek