Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

August Förster 130 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp August Förster 130 PE messing piano (tweedehands)

De August Förster 130 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de August Förster 130 PE messing piano

Andere producten van August Förster

Lees meer over de August Förster 130 PE messing piano (tweedehands)

Dat oprichter August Förster ooit als meubelmaker is begonnen, is altijd zichtbaar gebleven door de mooi vormgegeven en soms zelfs excentrieke pianomeubels. Ook deze August Förster 130 heeft een fraai ontwerp: klassiek, maar niet overdreven. Daarbij is deze piano afkomstig uit de Duitse fabriek in Löbau, waar de instrumenten van hogere kwaliteit waren dan de Tsjechische piano’s.

Warm karakter

De warme en volle klank van deze August Förster is typerend voor het zeer bekende topmerk. Door de hoogte van de piano worden mooie bastonen gegenereerd. Gecombineerd met een lichte speelaard zal de intieme klank de meeste pianisten zeker bekoren.

Compleet gereviseerd

De staat van dit instrument is uitstekend, omdat de piano compleet gereviseerd is. Veel onderdelen zijn vervangen, waaronder de volledige besnaring, hamerkoppen, dempers en stempennen. Vervolgens is het hele mechaniek opnieuw afgeregeld en geïntoneerd. Daarnaast heeft het van origine bruine meubel een prachtige zwart hoogglans laklaag gekregen.

Ruim assortiment

Deze gereviseerde August Förster piano oogt en speelt als nieuw, terwijl het oud-Duitse karakter behouden blijft. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom, waar u dit waardevolle instrument zelf kunt ervaren. Ook kunt u hier de piano vergelijken met andere instrumenten, die in nieuwstaat gebracht zijn.

4.7/51918
6850.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek