Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Bechstein 8A BW bruin noten messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Bechstein 8A BW bruin noten messing piano (tweedehands)

De Bechstein 8A BW bruin noten messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Bechstein 8A BW messing piano

Andere producten van Bechstein

Lees meer over de Bechstein 8A BW bruin noten messing piano (tweedehands)

De C. Bechstein 8A is wat piano’s betreft hét paradepaard van het Duitse topmerk. Dit model staat zelfs bekend als “de beste piano ter wereld”. Nu valt er over smaak natuurlijk veel te twisten, maar dat dit een kwaliteitsinstrument van de bovenste plank is, staat buiten kijf.

Concertpiano

De Bechstein 8A wordt vanwege zijn hoogte van 130 cm ook wel een concertpiano genoemd. Doordat de kast zo hoog is, is er ruimte voor extra lange snaren. Dit resulteert in een veel diepere klank. Daarnaast is de zangbodem ook een stuk groter, wat zorgt voor een betere resonantie en langere sustain. Dat er bij deze Bechstein 8A alleen de beste materialen en technici zijn ingezet, is overduidelijk te horen. De kwaliteit van het touché is net zo gegarandeerd door het subliem spelende Renner mechaniek, dat volledig geoptimaliseerd is door onze pianotechnici. 

Nog steeds in nieuwstaat

Deze piano is na bijna 40 jaar technisch nog steeds in nieuwstaat en aan het noten meubel zijn nauwelijks gebruikerssporen te herkennen. Bent u op zoek naar een originele C. Bechstein concertpiano, die nog in Berlijn gebouwd is? Kom dan naar onze showroom en laat u verrassen door dit fantastische instrument.

4.7/51918
9995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek