Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Carl Ebel 117 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Carl Ebel 117 PE messing piano (tweedehands)

De Carl Ebel 117 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Carl Ebel 117 PE messing piano

Lees meer over de Carl Ebel 117 PE messing piano (tweedehands)

Carl Ebel is een studiepiano van goede kwaliteit. Het klassieke zwart hoogglans meubel van deze piano ziet er goed uit en is netjes onderhouden. De klank is fris en warm en komt goed tot zijn recht op een harde ondergrond. Met het volle geluid dat uit deze piano komt zou je niet verwachten dat de piano maar 117 cm hoog is en dus redelijk compact is. Heb je dus wat minder ruimte, maar wil je wel kunnen genieten van een klassieke zwart hoogglans akoestische piano, dan is deze Carl Ebel zeker het overwegen waard.

Technisch is deze piano in prima staat, zeker nadat de piano bij onze vakkundige pianotechnici in de werkplaats is geweest. De speelaard is mede hierdoor licht, wat erg fijn aanvoelt tijdens het spelen. Ook heeft deze Carl Ebel piano een moderator (studiepedaal) die het volume kan dempen zodat er altijd op de piano geoefend en gespeeld kan worden.

Huurmogelijkheid

Als de eigenschappen van de piano bij je passen, dan staat deze mooie Carl Ebel straks wellicht in jouw woonkamer te schitteren. Je kunt de piano bij ons komen proberen, bekijken en beluisteren in de showroom, wij helpen je graag de piano te vinden die bij je past! Weet je echter nog niet helemaal zeker of je deze piano wil aanschaffen, dan heb je ook de mogelijkheid om deze mooi Carl Ebel piano eerst te huren voor €50 per maand. Als je dan besluit om de piano toch te kopen, wordt het huurbedrag in mindering gebracht. HUURPAGINA LINK

Digitale of akoestische piano?

Als je nog beginnende pianist bent is de kans groot dat je ook een digitale piano overweegt. Dit kan nog een lastige keuze zijn, omdat er aardig wat factoren aan verbonden zijn. Zo is het natuurlijk een voordeel dat je op een digitale piano met hoofdtelefoon ongestoord kunt oefenen en dat een digitale piano nauwelijks onderhoud behoeft. Waarom zou je dan nog een akoestische piano kiezen? De digitale piano's van tegenwoordig hebben weliswaar verbluffend goede technieken, maar zullen toch nooit het gevoel of de klank van een echte akoestische piano na kunnen bootsen. Juist het gevoel van een piano is erg belangrijk bij het leren pianospelen, dynamisch (hard en zacht) spelen kun je het best leren op een echte akoestische piano. Ook het geluid van een akoestische piano blijft altijd veel mooier. De kast en de snaren van een akoestische piano resoneren (trillen) bijvoorbeeld mee met het geluid wat de piano produceert en dit zorgt voor een prachtig vol en gelaagd geluid wat niet te vergelijken is met een digitale piano. Daarnaast zijn digitale piano's minder waardevast dan akoestische piano's en gaan digitale piano's minder lang mee.

 

4.7/51918
2295.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek