Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Daewoo 126 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Daewoo 126 PE messing piano (tweedehands)

De Daewoo 126 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Daewoo 126 PE messing piano

Lees meer over de Daewoo 126 PE messing piano (tweedehands)

Ibach materialen in Daewoo piano's

Deze mooie zwart hoogglans piano van Daewoo heeft een bijzondere achtergrond. Het merk Daewoo zult u niet direct relateren aan piano's en is ook relatief onbekend. Toch is dit een piano van zeer hoge kwaliteit, en zeker voor de zachte prijs die u ervoor betaalt. De piano is namelijk gebouwd met materialen van de vooraanstaande Duitse fabrikant Ibach Piano's. Toen de verkopen terugliepen bij Ibach heeft Daewoo in 2007 voor een lage prijs alle onderdelen uit de Ibach fabriek overgekocht en meegenomen naar Zuid-Korea. Daar heeft Daewoo de materialen gebruikt om zelf piano's te bouwen, met zeer goede piano's als resultaat.

Renner mechaniek

Naast de goede materialen van Ibach, bevat deze Daewoo piano ook een Renner mechaniek. Renner is met recht een van de grootste namen in de wereld van pianomechanieken en maakt mechanieken van zeer hoge kwaliteit. Door het gebruik van de materialen van Ibach en het Renner mechaniek heeft de piano een zeer prettige speelaard en is het mogelijk om heel veel dynamiek in uw pianospel te leggen. De ruime hoogte van 126 cm zorgt voor een prachtig vol geluid omdat de klanken van de piano meer resoneren in de grotere pianokast.

Bijzonder klankkarakter

Uit de hoge kwaliteit van de piano vloeit een prachtig klank voort. De Daewoo is helder en sprankelend, een kenmerk van piano's uit Aziatische bouw zoals Yamaha. Toch heeft de piano ook een vol en warm karakter, wat juist een kenmerk is van piano's uit Europese bouw, zoals natuurlijk Ibach. Het beste van twee werelden komt samen in deze piano, wat de Daewoo geschikt maakt voor veel verschillende pianisten en genres.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

De piano heeft een prachtig klassiek hoogglans zwart uiterlijk en bijzonder mooie klank voor relatief lage prijs. Daewoo blijft namelijk een onbekend merk, waardoor de prijs toch wat lager ligt dan bij bijvoorbeeld een Yamaha van dezelfde kwaliteit. 

4.7/51918
3995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek