Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Gebrüder Schulze 106 WH messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Gebrüder Schulze 106 WH messing piano (tweedehands)

De Gebrüder Schulze 106 WH messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Gebrüder Schulze 106 WH messing piano

Lees meer over de Gebrüder Schulze 106 WH messing piano (tweedehands)

Gebrüder Schulze mat witte piano

Deze Gebrüder Schulze piano is vorige eeuw in Duitsland geproduceerd. De compacte witte piano heeft daarbij ook de geliefde kenmerken van een Duitse piano meegekregen. Piano's uit ons buurland hebben namelijk een typisch geluid wat wij omschrijven als vol, warm en romantisch. Zo rond de 19de eeuw trok de productie en verkoop van piano's in Europa erg aan. Als reactie daarop ontstonden er zeer veel pianobedrijven, waarvan een groot deel in Duitsland. Europeanen hielden erg van piano's met een romantische en barokke klank, dus daar richtten de meeste pianobouwers zich op, waaronder ook de Gebr. Schulze.

Warme klanken

Het belangrijkst van een piano is uiteraard de klank. Deze mooie witte piano heeft vooral een hele warme volle klank die erg prettig in de oren ligt. Toch heeft de piano ook iets sprankelends in zijn zachte karakter. Het zachte karakter van de Schulze piano maakt deze overigens erg geschikt voor een ruimte met een harde vloer. De milde klank zorgt ook dat deze piano geschikt is voor bijna alle soorten muziek zoals klassieke stukken, ballads en populaire muziek.

Speelaard en techniek

De speelaard voelt gemiddeld tot licht aan. Niet alleen voor de beginner, maar ook de meer ontwikkelde pianist met een bescheiden budget zal zich prettig voelen achter deze piano. De lichte speelaard van de piano komt mede door de vakkundige herregulatie van het mechaniek door onze ervaren pianotechnici. De piano verkeert daardoor in zeer goede technische conditie en staat garant voor decennialang speelplezier.

Het mat witte uiterlijk maakt deze compacte piano zeer aantrekkelijk en passend in bijna elk interieur. De Schulze piano heeft in onze werkplaats zelfs nog een nieuw laagje verf gekregen zodat hij er weer helemaal als nieuw uitziet van buiten.

4.7/51918
1895.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek