Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

George Steck US12T PE messing silent piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp George Steck US12T PE messing silent piano (tweedehands)

De George Steck US12T PE messing silent piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de George Steck US12T PE messing silent piano

Lees meer over de George Steck US12T PE messing silent piano (tweedehands)

Inclusief ingebouwd silent systeem

Deze George Steck silent piano is een instrument voor het hele gezin. Zelfs wanneer niet iedereen van pianomuziek houdt of liever even een tv-programma wil kijken, is deze piano een uitkomst. Met het ingebouwde silent systeem kunt u namelijk de akoestische klank uitschakelen en vervolgens met een hoofdtelefoon op spelen. Zo kunt u pianospelen wanneer u wilt en houdt u iedereen tevreden, zelfs in de late uurtjes. Met de extra hoofdtelefoonaansluiting kunt u zelfs quatre mains spelen.

Authentiek

Naast dit grote gemak, zit er ook nog een educatief voordeel aan een silent piano ten opzichte van een digitale piano. U hebt namelijk nog steeds een echt, compleet pianomechaniek onder uw vingers, waardoor u veel beter leert spelen. Ook kunt u door middel van de ingebouwde moderator de klank van de piano dempen, zodat u op zacht niveau kunt spelen. De strakke zwart hoogglans lak en het messing beslag maken het meubel af en zorgen voor een authentieke pianobeleving.

150 jaar geschiedenis

Het merk is vernoemd naar de Duitser George Steck, geboren op 19 juli 1829. Na een periode bij de bekende pianobouwer Carl Scheel gestudeerd te hebben, emigreerde hij naar Amerika. In 1857 opende hij in New York zijn eigen pianofabriek en in 1865 de George Steck Hall. Hier werden zijn concertvleugels bespeeld door voor die tijd beroemde artiesten. Steck had passie voor zijn vak en had weinig interesse voor de commerciële kant ervan. In 1887 ging hij met pensioen en sindsdien veranderde ook het karakter van het bedrijf. Echter bleef de productie in Amerikaanse handen tot halverwege de jaren '90, waarna de naam verkocht werd aan de America Sejung Corporation (onderdeel van het Koreaanse Sejung).

4.7/51918
3695.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek