Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Hoffmann & Kühne 105 O messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Hoffmann & Kühne 105 O messing piano (tweedehands)

De Hoffmann & Kühne 105 O messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Hoffmann & Kühne 105 O messing piano

Lees meer over de Hoffmann & Kühne 105 O messing piano (tweedehands)

Hoffmann & Kühne bruine piano

Deze Hoffmann & Kühne piano is vorige eeuw in Dresden, Duitsland geproduceerd. De compacte bruine piano heeft daarbij ook de geliefde kenmerken van een Duitse piano meegekregen. Piano's uit ons buurland hebben namelijk een typisch geluid wat wij omschrijven als vol, warm en romantisch. Zo rond de 19de eeuw trok de productie en verkoop van piano's in Europa erg aan. Als reactie daarop ontstonden er zeer veel pianobedrijven, waarvan een groot deel in Duitsland. Europeanen hielden erg van piano's met een romantische en barokke klank, dus daar richtten de meeste pianobouwers zich op, waaronder ook Hoffmann & Kühne. Het merk Hoffmann & Kühne ontstond in 1899 uit Urbas & Kühne (1894). Ook nu nog worden er Hoffmann & Kühne piano's geproduceerd in Duitsland.

Volle Duitse klank

Deze mooie bruine piano heeft vooral een hele warme volle klank die erg prettig in de oren ligt. Door het zachte karakter van de Hoffman & Kühne piano is deze erg geschikt voor een ruimte met een harde vloer. De milde klank zorgt ook dat deze piano geschikt is voor bijna alle soorten muziek zoals klassieke stukken, ballads en populaire muziek.

Goede beginnerspiano

De bescheiden afmetingen en zachte prijs maken deze bruine piano een zeer goede piano voor beginners om op te leren spelen. Overigens is de piano niet alleen voor de beginner, maar ook de meer ontwikkelde pianist met een bescheiden budget zal zich prettig voelen achter deze piano. De lichte speelaard van de piano komt mede door de vakkundige herregulatie van het mechaniek door onze ervaren pianotechnici. De piano verkeert daardoor in zeer goede technische conditie en staat garant voor decennialang speelplezier. Het bruine uiterlijk en de compacte vorm maken de Hoffmann & Kühne een uitstekende piano die niet al te prominent aanwezig is en ook perfect is als u niet zoveel ruimte heeft.

4.7/51918
1295.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek