Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

May 104 B piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp May 104 B piano (tweedehands)

De May 104 B piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de May 104 B messing piano

Lees meer over de May 104 B piano (tweedehands)

Onder Schimmel geproduceerd

De naam May zal in Nederland weinig bellen doen rinkelen, maar het overkoepelende bedrijf Schimmel staat hoog in vaandel bij zowel de beroepspianist als de amateur. Deze piano- en vleugelgigant heeft in de loop der jaren diverse kleinere fabrieken overgenomen, zoals Pleyel en Érard en dus ook May uit Berlijn.

Zeer geschikt voor de kleinere ruimte

Dit exemplaar is een tweedehands May piano, die zo’n zeven jaar na de overname door Schimmel is geproduceerd. Gewoontegetrouw heeft Schimmel ook in deze piano een Renner mechaniek geplaatst. Het touché is dan ook zeer prettig. Ook qua klank komt deze piano behoorlijk in de buurt van een Schimmel piano: volle tonen in het middenregister, een sprankelend heldere discant en een diepe resonantie. Dat de bassen vanwege de korte kasthoogte iets minder aanwezig zijn, komt juist van pas wanneer u deze piano in een kleinere woon- of studeerkamer plaatst.

De toekomst tegemoet

Technisch is deze piano dik in orde. Onze technici hebben het mechaniek opnieuw afgeregeld, de hamerkoppen geschuurd en opnieuw geïntoneerd. Hierdoor kan deze piano zonder groot onderhoud de komende jaren weer vooruit. Het meubel hebben we een facelift gegeven door de piano mat zwart te spuiten. Gecombineerd met de strakke hoeken en de gedraaide consoles zorgt dit voor een stijlvol geheel.

Kom gerust langs om deze May piano zelf uit te proberen of vraag een van onze medewerkers voor een demonstratie.

4.7/51918
2250.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek