Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Petrof 118 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Petrof 118 PE messing piano (tweedehands)

De Petrof 118 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Petrof 118 PE messing piano

Andere producten van Petrof

Lees meer over de Petrof 118 PE messing piano (tweedehands)

Volwassen klank

De afgelopen 20 jaar heeft het Tsjechische Petrof veel gedaan aan productverbetering zowel op piano als op vleugelgebied. Met name op het gebied van klankkleur is er vooruitgang geboekt. Het doel van Petrof is om hiermee op gelijke hoogte te komen met de klankkwaliteit van de bekende Duitse pianomerken, maar dan voor een veel voordeliger prijs. Gelukkig blijft het typische Petrof karakter wel bewaard en dat is terug te horen aan de warme klank bij het bespelen van deze Ptrof piano.

Zowel optisch al technisch als nieuw

Van binnen hoeft er niets meer aan deze piano te gebeuren. Het Petrof/Renner mechaniek is in zijn geheel opnieuw afgeregeld, zodat deze weer gelijkmatig en soepel speelt. Vervolgens zijn de hamerkoppen opnieuw geïntoneerd voor een optimale (gelijkmatige) klankbeleving. Ook is het instrument compleet gereinigd, zowel van binnen als van buiten. De zwart hoogglans lak is intensief gepoetst op onze poetsafdeling, waardoor gebruikerssporen zo goed als verdwenen zijn. Want ook al schaft u een tweedehands piano aan, een zo goed als nieuw meubel in de kamer is toch wel mooi. Op een regelmatige stembeurt na, heeft u hier de komende 30 jaar wat onderhoud betreft geen omkijken meer naar.

Inbouw silent systeem mogelijk

Eventueel kunnen we een Korg silent systeem in laten bouwen door onze gecertificeerde pianotechnici, waardoor u ongestoord en op elk moment met het gebruik van een hoofdtelefoon piano kunt spelen.

Voor meer informatie over deze Petrof 118 piano kunt u bij ons in de winkel terecht of telefonisch contact opnemen met onze expert van de akoestische piano afdeling.

4.7/51918
3995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek