Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Schimmel T118 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Schimmel T118 PE messing piano (tweedehands)

De Schimmel T118 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Schimmel T118 PE messing piano

Lees meer over de Schimmel T118 PE messing piano (tweedehands)

Schimmel staat tot op de dag van vandaag voorop met het maken van modieuze ontwerpen en aparte modellen. Het meubel van elke Schimmel piano is goed over nagedacht. Klanktechnisch loopt het bedrijf ook al vele jaren voorop. In de bloeitijd, eind jaren 70, bouwde Schimmel bijna 175.000 instrumenten per jaar.

Veel mogelijkheden

Zo getuigt dit instrument uit 1986 ook van degelijk vakmanschap. De piano in zijn totaliteit is een genot om achter te zitten. Wat qua klank opvalt, is het grote dynamische bereik van de piano. Een romantische Chopin prelude komt net zo tot zijn recht als een stevige Beethoven sonate. De speelaard van het klavier is wat zwaarder dan gemiddeld.

Onderhoud

Wanneer een piano regelmatig bespeeld wordt, heeft deze ongeveer om de dertig jaar een grote onderhoudsbeurt nodig. Bij dit instrument hebben wij dit reeds voor u gedaan, waarbij we de piano zoveel mogelijk in een originele conditie brengen. Er wordt ruim aandacht besteed aan de vorming van de hamerkoppen, het Renner mechaniek en intonatie. Alle onderdelen worden volledig op elkaar afgesteld, zodat deze optimaal benut worden. Dit hoort u terug in de rijke klank van het instrument, maar ook in het gelijkmatig aanvoelen van het mechaniek.

Als nieuw

Wij vinden dat een instrument, dat als nieuw klinkt, ook zo moet aanvoelen. Daarom hebben wij deze Schimmel piano van binnen compleet gereinigd. Ook is de toplaag van de toetsen gepolijst, zodat de inslag van de vorige eigenaar niet meer zicht- en voelbaar is. Hierdoor is ook het meubel niet van nieuw te onderscheiden.

Al met al is dit een instrument, dat echt in topconditie verkeert en zeker weer een generatie lang met veel plezier bespeeld kan worden. Kom gerust langs in onze showroom om deze Schimmel piano op uw gemak uit te proberen. De koffie staat voor u klaar.

4.7/51918
5495.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek