Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Sebastian Steinwald 121 Silent PE zilver piano (demomodel)

Muziekcentrum Oostendorp Sebastian Steinwald 121 Silent PE zilver piano (demomodel)

De Sebastian Steinwald 121 Silent PE zilver piano (demomodel) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Sebastian Steinwald 121 Silent PE zilver piano

Andere producten van Sebastian Steinwald

Lees meer over de Sebastian Steinwald 121 Silent PE zilver piano (demomodel)

Sebastian Steinwald 121

De Sebastian Steinwald 121 is een nieuwe piano met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding. Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. Deze piano moet u geprobeerd hebben! Qua uitvoering heeft u de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen.

Silent systeem

Deze piano is uitgevoerd met een silent systeem, dit bekent dat u altijd kunt spelen zonder tot overlast te zijn voor anderen. U kunt dus simpel een hoofdtelefoon aansluiten op het systeem.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm.

4.7/51918
4245.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek