Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Weiss 110 B piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Weiss 110 B piano (tweedehands)

De Weiss 110 B piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Weiss 110 B messing piano

Lees meer over de Weiss 110 B piano (tweedehands)

Duitse piano

Heel in het kort is deze Weiss 110 “een laag instrument van hoge kwaliteit”. Deze tweedehands piano is in Spaichingen, Duitsland gebouwd en heeft een echt Europees karakter. Een warme klank met in de hoogste octaven een sprankelend randje. Dat maakt deze piano heel geschikt voor ruimtes met een harde vloer. De klank zal hierbij zeker niet overheersen. En als u toch even alle registers wilt opentrekken, dan kunt u met een geopende bovenklep genieten van wat dit compacte instrument echt in huis heeft.

Binnen- en buitenkant

Van binnen is de piano uitgerust met een kwalitatief Renner mechaniek. Het touché is relatief licht, waardoor snelle passages moeiteloos gespeeld kunnen worden. De buitenkant is door onze technici geheel onder handen genomen en heeft nu een mooie mat zwarte afwerking gekregen. Dit geeft het instrument een tijdloze uitstraling en zal daarom zeker in uw interieur passen.

Technisch als nieuw

Technisch hoeft er niets meer aan deze Duitse piano te gebeuren. Het mechaniek is in zijn geheel opnieuw afgeregeld en schoongemaakt, zodat dit weer gelijkmatig en soepel speelt. Vervolgens zijn de hamerkoppen opnieuw geïntoneerd voor een optimale toonontwikkeling. Ook is het instrument compleet gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Op een regelmatige stembeurt na, heeft u de komende dertig jaar wat onderhoud betreft hier geen omkijken meer naar.

Of u nu een gevorderde pianist bent of dat uw pianospel pas in de kinderschoenen staat; deze Weiss piano zal u zeker voor een lange tijd inspireren.

4.7/51918
2495.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek