Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha U1 PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U1 PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U1 PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U1 PE messing piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U1 PE messing piano (tweedehands)

Een praktisch nieuwe Yamaha U1 piano met als enige verschil: de prijs. Voor zo'n tweederde van de huidige nieuwprijs koopt u een piano van dezelfde kwaliteit. Het fraaie strakke meubel met slow fall klavierklep is in feilloze conditie en ook het mechaniek is niet van nieuw te onderscheiden. De klank is fris en vol, een enorm verschil met een U1 uit de jaren 70. U kunt alle verschillende Yamaha piano’s naast elkaar bespelen in onze showroom. Er is praktisch altijd een model aanwezig dat het beste overeenkomt met uw smaak en budget.

Een geliefd instrument

De Yamaha U1 is een geliefde piano bij een groot publiek. Zowel amateur als professionele pianisten, klassiek of “licht” onderlegd, bespelen deze instrumenten met plezier. Ook in kerken, in de lespraktijk en voor koorbegeleiding wordt vaak een Yamaha piano gebruikt. Dat is niet voor niets. Yamaha biedt degelijkheid voor een uitstekende prijs.

10 jaar garantie

Technisch is de piano helemaal nagekeken in ons atelier met technici, die hun vak verstaan. Hierdoor is hij in perfecte staat en om dat te onderstrepen ontvangt u 10 jaar garantie. Zo doet u een veilige aanschaf voor vele jaren.

Nu in de showroom

Wilt u binnenkort een prachtige zwart hoogglans piano in uw woonkamer? Met deze fraaie Yamaha piano kunt u uw wens uit laten komen. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u deze prachtige Yamaha piano kunt bespelen. Onze medewerkers staan voor u klaar indien u meer informatie wenst.

4.7/51918
5995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek