Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha U1G PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U1G PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U1G PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U1G PE messing piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U1G PE messing piano (tweedehands)

Prachtige hoogglans zwarte Yamaha U1G piano

De Yamaha U1G maakt deel uit van de beroemde U1-serie van Yamaha - een begrip in pianowereld. Reeds vele conservatoria en muziekscholen hebben uitstekende ervaringen met deze kwalitatief hoogwaardige piano. Zowel amateur als professionele pianisten, klassiek of “licht” onderlegd, bespelen deze instrumenten met plezier. Ook in kerken, in de lespraktijk en voor koorbegeleiding wordt vaak een Yamaha piano gebruikt. Dat is niet voor niets. Yamaha biedt degelijkheid voor een uitstekende prijs.

De klank van Yamaha

Yamaha is misschien wel het allerbekendste pianomerk. Yamaha’s piano’s en vleugels zijn favoriet in muziekscholen, conservatoria en op het podium voor allerlei concerten: van klassiek en jazz tot pop en rock. Yamaha piano’s hebben een karakteristieke klank, ze zijn heel helder, warm en sprankelend en ook pittig met een goed dragend geluid.

10 jaar garantie

Technisch is de piano helemaal nagekeken in ons atelier met ervaren technici die hun vak verstaan. Hierdoor is hij in perfecte staat en om dat te onderstrepen ontvangt u 10 jaar garantie. Zo doet u een veilige aanschaf voor vele jaren.

Nu in de showroom

Wilt u binnenkort een prachtige zwart hoogglans piano in uw woonkamer? Met deze fraaie Yamaha piano kunt u uw wens uit laten komen. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u deze prachtige Yamaha piano kunt bespelen. Onze medewerkers staan voor u klaar indien u meer informatie wenst.

 

4.7/51918
3795.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek