Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha U1H Silent (Korg KS-30) PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U1H Silent (Korg KS-30) PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U1H Silent (Korg KS-30) PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U1H (Korg KS-30) PE messing silent piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U1H Silent (Korg KS-30) PE messing piano (tweedehands)

Een zeer veelzijdig instrument

De Yamaha U1 is een geliefde piano bij een groot publiek. Zowel amateur als professionele pianisten, klassiek of “licht” onderlegd, bespelen deze instrumenten met plezier. Ook in kerken, in de lespraktijk en voor koorbegeleiding wordt vaak een Yamaha piano gebruikt. Dat is niet voor niets. Yamaha biedt degelijkheid voor een uitstekende prijs.

Korg Silent systeem

Deze Yamaha U1 piano is een instrument voor het hele gezin. Zelfs wanneer niet ieder gezinslid of buur van pianomuziek houdt of liever even een tv-programma wil kijken, is deze piano een uitkomst. Met het ingebouwde Korg silent systeem kunt u namelijk de akoestische klank uitschakelen en vervolgens met een hoofdtelefoon op spelen. Zo kunt u pianospelen wanneer u wilt en houdt u iedereen tevreden, zelfs tot in de late uurtjes. Met de extra hoofdtelefoonaansluiting kunt u zelfs quatre mains spelen en met de ingebouwde extra instrumenten klinkt uw spel nog gevarieerder.

Meubel en techniek in uitstekende conditie

Technisch is de piano in uitstekende conditie, mede doordat onze technici het mechaniek opnieuw hebben afgeregeld. Ook zijn de hamerkoppen geschuurd en opnieuw geïntoneerd, waardoor de klank egaal en in balans is gebracht. Het meubel heeft een strakke, zwart hoogglans afwerking met messing beslag en is door onze medewerkers opnieuw gepoetst en gereinigd.

Wilt u binnenkort een prachtige zwart hoogglans piano in uw woonkamer? Met deze fraaie Yamaha piano kunt u uw wens uit laten komen.

4.7/51918
4750.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek