Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha U300S PE messing silent piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U300S PE messing silent piano (tweedehands)

De Yamaha U300S PE messing silent piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U300S PE messing silent piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U300S PE messing silent piano (tweedehands)

Een prachtige, jonge Yamaha U3 Silent piano in een luxe uitvoering.

Hoogste kwaliteit

De reden dat veel pianisten kiezen voor een Yamaha piano, is de goede naam van dit merk. Degelijk en stemvast. De klank moet bij u passen, maar als u het geluid van Yamaha aangenaam vindt, dan doet u hier een uitstekende koop aan. Elke Yamaha piano klinkt weer anders en daarom heeft Oostendorp altijd een ruime selectie Yamaha piano’s ter vergelijking staan, zowel nieuw als gebruikt. Hoewel er veel keuze op de markt is aan Yamaha piano’s, is het van belang dat u wel de piano kiest die technisch in goede staat verkeert. De Yamaha U3 piano’s die wij aanbieden, zijn alleen van de beste kwaliteit. Dit merkt u aan zowel de klank als de gelijkmatige speelaard. Daarnaast worden al deze piano's door onze pianotechnici optimaal afgeregeld. Onze poetsafdeling zorgt ervoor dat deze piano straks als nieuw in uw huiskamer staat te blinken.

Origineel Silent systeem

Als extra biedt deze Yamaha piano een Silent systeem, wat inhoudt dat u ervoor kunt kiezen om met een hoofdtelefoon op te spelen. De hamers van het klavier worden vlak voor het aanraken van de snaar tegengehouden, zodat er geen klank uit de piano komt (vandaar de naam ‘Silent’). De aanslag wordt door middel van optische sensoren doorgestuurd naar een module met een digitale pianosample ingebouwd, die de klank vervolgens naar de hoofdtelefoon stuurt. Dankzij dit ingenieuze systeem kunt u ook op de late avond naar hartelust spelen, zonder rekening te hoeven houden met eventuele buren of slapende huisgenoten.

Optimaal vergelijk

Kies voor kwaliteit en schaf uw Yamaha silent piano aan bij Oostendorp. Wij hebben doorlopend diverse silent piano’s voor u opgesteld staan voor optimaal vergelijk. Kom daarom deze Yamaha U300S vergelijken onder het genot van een vers kopje koffie.

4.7/51918
6995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek