Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha U3M PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U3M PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U3M PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U3M PE messing piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U3M PE messing piano (tweedehands)

De reden dat veel pianisten kiezen voor een Yamaha piano is de goede naam van dit merk. Degelijk en stemvast. De klank moet bij u passen, maar als u het geluid van Yamaha aangenaam vindt, dan doet u hier een uitstekende koop aan. Elke Yamaha piano klinkt weer anders, daarom heeft Oostendorp altijd een ruime selectie Yamaha piano’s ter vergelijking staan. Hoewel er veel keuze op de markt is aan Yamaha piano’s, is het van belang dat u wel de piano kiest die technisch in goede staat verkeert. De Yamaha U3 piano’s die wij aanbieden zijn alleen van de beste kwaliteit, zowel de klank en gelijkmatigheid daarvan, alsook de gelijkmatige speelaard, die mogelijk wordt gemaakt door onze gecertificeerde pianotechnici. Onze poetsafdeling zorgt ervoor dat deze piano straks als nieuw in uw huiskamer staat te blinken.

Krachtige en volle klank en breed dynamisch bereik

De Yamaha U3 piano is populair bij de veeleisende pianisten. Omdat zij 10cm hoger is dan de Yamaha U1 is de klank voller en meer volwassen dan van de Yamaha U1 piano. De concerthoogte van de Yamaha U3 geeft het instrument een volle klank met diepe bassen. Door de combinatie van een breed dynamisch bereik en een directe toonvorming kan er een grote diversiteit aan muziekstijlen op gespeeld worden. Van klassieke muziek, in de brede zin van het woord, tot pop, jazz en gospel. Ook voor beginnelingen is de U3 een zeer geschikt instrument. Veel muziekscholen lespraktijken maken hier namelijk gebruik van. Dit alles maakt deze Yamaha de perfecte piano voor het hele gezin. Bovendien is de speelaard prettiger door de langere toets. Hierdoor kunt u meer nuance aanbrengen in uw pianospel waardoor u met meer gevoel uw muziek kunt spelen.

Kortom: een degelijke Yamaha piano met een warme klank, voorzien extra veel functionaliteit. Dit exemplaar is in uitzonderlijk goede staat en garandeert decennia speelplezier zonder groot onderhoud en dat voor een zeer scherpe prijs. Kom langs bij ons in de showroom in Wezep om de piano zelf te ervaren en te zien of dit wellicht piano voor u is.

4.7/51918
4395.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek